ELEMENTAL !SENSE INDEPENDÈNCIA NO HI HA SELECCIONS CATALANES INDEPENDENTS (RAMON SERRA )

(  RAMON SERRA  )
Collonades, cortines de fum, ganes de perdre el temps. Esperar que el Congreso aprovi que Catalunya pugui tenir seleccions pròpies per compatir internacionalment és com demanar que l’Església reconegui el divorci. Mai dels mais Espanya ho farà ni que ho reclamés el 100% de la població. Són els mateixos arguments o semblants del qui volen un referèndum acordat amb l’Estat. Que Déu els perdoni aquesta bogeria.
El senyor Figueras, secretari general de l’Esport, de sempre ha tingut al cap aquesta idea. Llàstima que durant el 155 no va dir ni piu ni va presentar la dimissió davant l’ocupació espanyola. No sé si això és una dada definitiva, però amb sembla que val la pena que la gent ho sàpiga.
Fins que Catalunya no sigui independent poca cosa farem. Encara gràcies que tinguem seleccions en  un grapat d’esports minoritaris. Procurem no fer-ne molta fressa perquè podem perdre bous i esquelles. I mantinguem els esports reconeguts que tenim en un pla discret, sense música de timbals i platerets
Mentrestant, el senyor Figueras faria bé de promocionar les lligues europees dels esports més populars.   Per fortuna ja tenim l’Eurolliga de bàsquet, competició que ha relegat la lliga espanyola. Podria ara, per exempe intentar l, fer una lliga europea d’hoquei patins al marge de les federacions i anar emprenyant perquè la lliga europea de futbol sigui una realitat alguna vegada. És molt important, més del que sembla, que el Barça tingués com a primer objectiu la lliga europea i que convertís l’espanyola en un torneig secundari.
Segurament podria ser expulsat de la lliga espanyola si Catalunya fos independent.La demogògia de fer jugar el Barça eun una lliga catalana podria causar estralls  i tot seria greu si no tenim l’aixopluc d’una competició europea. No convé estendre’s ara com podríem fer la punyeta a Espanya en el cas que el Barça fos expulsat de la lliga espanyola. No mostrem totes les cartes ara ni malmeten el temps amb foteses. Per cert, en l’informe sobre l’esport en una Catalunya independent no vaig trobar-hi què passaria si el Barça fos expulsat de la lliga espanyola  o no vaig encertar o trobar-ho. Massa ingenuïtat. Senyor Figueres, si vol li puc dir com respondre a aquesta agressió espanyola. Però entendrà que no és qüestió d’informar-ne a l’enemic ni que sigui a través d’una pàgina web modesta com aquesta d’un no dir
(20-8-2019)
481 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: