ELEMENTAL !SENSE INDEPENDÈNCIA NO HI HA SELECCIONS CATALANES INDEPENDENTS (RAMON SERRA )

(  RAMON SERRA  )
Collonades, cortines de fum, ganes de perdre el temps. Esperar que el Congreso aprovi que Catalunya pugui tenir seleccions pròpies per compatir internacionalment ĂŠs com demanar que l’EsglĂŠsia reconegui el divorci. Mai dels mais Espanya ho farĂ  ni que ho reclamĂŠs el 100% de la poblaciĂł. SĂłn els mateixos arguments o semblants del qui volen un referèndum acordat amb l’Estat. Que DĂŠu els perdoni aquesta bogeria.
El senyor Figueras, secretari general de l’Esport, de sempre ha tingut al cap aquesta idea. LlĂ stima que durant el 155 no va dir ni piu ni va presentar la dimissiĂł davant l’ocupaciĂł espanyola. No sĂŠ si això ĂŠs una dada definitiva, però amb sembla que val la pena que la gent ho sĂ piga.
Fins que Catalunya no sigui independent poca cosa farem. Encara grĂ cies que tinguem seleccions en  un grapat d’esports minoritaris. Procurem no fer-ne molta fressa perquè podem perdre bous i esquelles. I mantinguem els esports reconeguts que tenim en un pla discret, sense mĂşsica de timbals i platerets
Mentrestant, el senyor Figueras faria bĂŠ de promocionar les lligues europees dels esports mĂŠs populars.   Per fortuna ja tenim l’Eurolliga de bĂ squet, competiciĂł que ha relegat la lliga espanyola. Podria ara, per exempe intentar l, fer una lliga europea d’hoquei patins al marge de les federacions i anar emprenyant perquè la lliga europea de futbol sigui una realitat alguna vegada. És molt important, mĂŠs del que sembla, que el Barça tinguĂŠs com a primer objectiu la lliga europea i que convertĂ­s l’espanyola en un torneig secundari.
Segurament podria ser expulsat de la lliga espanyola si Catalunya fos independent.La demogògia de fer jugar el Barça eun una lliga catalana podria causar estralls  i tot seria greu si no tenim l’aixopluc d’una competiciĂł europea. No convĂŠ estendre’s ara com podrĂ­em fer la punyeta a Espanya en el cas que el Barça fos expulsat de la lliga espanyola. No mostrem totes les cartes ara ni malmeten el temps amb foteses. Per cert, en l’informe sobre l’esport en una Catalunya independent no vaig trobar-hi què passaria si el Barça fos expulsat de la lliga espanyola  o no vaig encertar o trobar-ho. Massa ingenuĂŻtat. Senyor Figueres, si vol li puc dir com respondre a aquesta agressiĂł espanyola. Però entendrĂ  que no ĂŠs qĂźestiĂł d’informar-ne a l’enemic ni que sigui a travĂŠs d’una pĂ gina web modesta com aquesta d’un no dir
(20-8-2019)
416 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: