ELS CDR APUNTEN: ” NO CREIEM ANB DIÀLEGS PACTATS “

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han emès un comunicat en què critiquen el diàleg entre la Generalitat i el govern espanyol i expressen la solidaritat amb totes les víctimes de represàlies de la justícia espanyola, arran del procés i de les protestes contra la sentència. ‘No creiem en les solucions pactades per les institucions espanyoles i catalanes ni en l’escenografia de les trobades sense continguts reals’, diuen.

Al comunicat diuen que es viuen unes ‘setmanes molt intenses quant a solidaritat amb persones represaliades’ i reivindiquen les concentracions de suport que s’han fet. També diuen que la repressió ‘no té aturador’, però que la resiliència, el suport a les víctimes de la repressió i les conviccions tampoc no en tenen.

Els CDR també critiquen el Tsunami Democràtic sense esmentar-lo: ‘Hem constatat el silenci de moviments que han canalitzat, en el curt termini, la protesta contra la sentència del Suprem amb lemes autonomistes, que han deixat sense cobertura persones encausades per les protestes i que han provocat el desencís i la desmobilització de tantes i tantes persones.’

Finalment, insisteixen que el camí cap a la independència exigeix de ‘desenvolupar el poder popular de base i l’autoorganització’. ‘Creiem en la força i en les conviccions de les persones, que supera tota limitació imposada pels partits polítics i que crea espais republicans sense òrgans directius’, afegeixen.
Informa:VILAWEB.CAT (14-2-2020)

232 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: