ELS CDR ESCENIFIQUEN LA ” TRAMPA DEL FAIRLY” CONTRA LA SENTÈNCIA

Unes 2.000 persones, segons l’Ajuntament de Barcelona, s’han concentrat aquest dimarts a la tarda davant la comissaria dels Mossos de plaça Espanya per protestar contra la sentència al procés i les càrregues policials de l’última setmana, amb la única consigna de portar un pot de sabó i un paraigua.

En un primer moment, els manifestants han tallat el trànsit de tota la plaça Espanya demanant la llibertat dels presos. Un cop tallada la via, han escenificat la trampa del Fairy -la suposada tècnica per fer caure la policia que Enric Millo va atribuir als votants de l’1-O durant el judici- i l’han abocat a la font del centre de la plaça i a l’asfalt.

Al mateix temps, un altre nombrós grup de manifestants ha seguit tallant la calçada idurant tota la tarda mentre cridaven consignes en favor de la llibertat dels presos i cantant cançons reivindicatives com l’Estaca, Que tinguem sort o el Bella Ciao. En un moment dels càntics, la gent també ha obert les llums mòbils, una escena que ja és habitual en manifestacions i concentracions independentistes.

Abans de començar la concentració, dues persones unionistes han increpat alguns dels manifestants i els han insultat. Ràpidament, la resta de manifestants els ha aïllat i han acabat marxant entre xiulets i escridassades.
Informa:ELNACIONAL.C>T (22-10-2019)

320 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: