ELS CDR HAN ENCERCLAT ELS ACCESOS A L’ESTACIÓ DE SANTS DURANT TRES HORES

Els CDR han encerclat el vespre d’aquest dilluns l’estació de Sants de Barcelona en una nova acció de protesta contra la sentència del Suprem als presos polítics. Els Mossos, alertats per la crida dels CDR, han tancat amb una antelació d’una hora tots els accessos a l’estació a tota persona que no es disposés a agafar un tren o un metro.

Cinc minuts després que toquessin les set, els centenars de persones concentrades s’han acostat cap a l’entrada de l’estació de la plaça dels Països Catalans reclamant la llibertat dels presos. Un cordó dels Mossos els ha impedit l’accés a l’interior de l’estació.

Després d’aquest intent d’entrar a les instal·lacions, els manifestants han començat a fer diversos càntics reivindicatius com “No us mereixeu la senyera que porteu”, “Catalunya antifeixista” o “premsa espanyola, manipuladora”. Minuts després, els manifestants convocats pels CDR han decidir agafar-se de les mans i rodejar ambdós accessos de l’estació. Tot i plantarse davant dels dos accessos, els Mossos han facilitat un petit passadís per on han anat sortint a ritme lent els passatgers.

Després de gairebé dues horesnde bloqueig, a l’entrada de la plaça dels Països Catalans s’han produït moments de tensió entre manifestants i Mossos. Els agents han arribat a donar empentes.
Finalment, després de tres hores el CDR ha donat per finalitzat l’acte.
Informa:VILAWEB.CAT (28-10-2019)

382 Lectures | ‣ |