ELS CDR I L’ESQUERRA INDEPE ES MANIFESTEN PELS DRETS I LLIBERTATS

Aquest vespre hi ha hagut una quarantena de concentracions a Barcelona i altres ciutats del país amb les consignes ‘Recuperem els carrers’ i ‘Vida abans que capital’. Les mobilitzacions dels CDR i l’esquerra independentista pretenen trencar la dinàmica del confinament –tot respectant les mesures sanitàries de seguretat– i començar a recuperar el múscul reivindicatiu als carrers i a les places.

Hi ha hagut mobilitzacions a diversos districtes de Barcelona, a Lleida, a Tarragona, a Reus, a Sabadell, a Olot, a l’Hospitalet i a Vic, entre altres ciutats. Els manifestants reivindiquen la sanitat pública i que no es faci negoci privat amb la crisi sanitària del coronavirus, i reclamen de no deixar ningú enrere i que tots els recursos privats es posin al servei del bé comú, tot blindant els drets socials. També critiquen la recentralització i la militarització dels carrers.

Una de les concentracions més concorregudes ha estat la de Gràcia, a Barcelona, on els Mossos van intentar impedir la mobilització la setmana passada. Avui no hi ha hagut incidents i s’ha llegit un manifest.

Informa:VILAWEB.CAT (26-5-2020)

303 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: