ELS CDR I TSUNAMI DEMOCRÀTIC INFORMEN QUE CONTINUARAN LES MOBILITZACIONS

Els CDR han avisat aquest dimecres el govern de Pedro Sánchez, la Generalitat, els partits independentistes i la Unió Europea que hi haurà “caos” fins que no es decreti “l’amnistia de les més de 40 preses polítiques”, es faci efectiva la independència, es retiri la Policia Nacional i la Guàrdia Civil de Catalunya, es dissolguin els antiavalots dels Mossos, el conseller d’Interior dimiteixi i es derogui l’anomenada Llei Mordassa.

📄 COMUNICAT 13/11/2019

✊ Independència o barbàrie!#RevoltaPopular 🔥 #CDRenXarxa pic.twitter.com/2w9qMAU5Kf

— CDR Catalunya #RevoltaPopular 🔥 (@CDRCatOficial) 13 de novembre de 2019
“Mentre hi hagi ostatges, no hi hagi llibertat de reunió i d’expressió i no puguem exercir el dret a l’autodeterminació hi haurà caos. Independència o barbàrie!”, han conclòs en un comunicat.

Els comitès remarquen que s’ha iniciat un nou cicle d’accions que, conjuntament amb les del Tsunami Democràtic, “han trencat amb la normalitat”. “Hem col·lapsat les grans vies de comunicació, les grans ciutats, bloquejat l’accés de mercaderies provinents d’Europa i hem generat grans pèrdues econòmiques en només dos dies”, han resumit.

Aquesta situació es perllongarà, han advertit, mentre les autoritats no facin cas de les seves demandes.

TAMBÉ TSUNAMI DEMOCRÀTIC

Tsunami Democràtic ha assegurat que les accions de bloqueig engegades dilluns han aconseguit “aïllar l’estat espanyol d’Europa en la seva frontera nord”. En un comunicat, la plataforma ha resumit així el resultat de les mobilitzacions: “L’estat espanyol, aïllat d’Europa per la força de la gent”.

D’aquesta manera, Tsunami Democràtic ha donat per assolides les tres jornades de protesta que havia convocat entre l’11 i el 13 de novembre, i ha anunciat que a partir d’aquest moment, la seva xarxa internacional prepararà noves mobilitzacions.

Al seu parer, l’acció a la frontera ha estat “completament reeixida” i a més ha celebrat el ressò internacional de l’acció, que ha servit “per fer visible que la demanda democràtica de la ciutadania de Catalunya no és un problema intern de l’Estat”. També ha advertit que no hi haurà “estabilitat” fins que el govern espanyol escolti els catalans.

Informa:ELNACIONAL.CAT (13-11-2019)

317 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: