ELS CDR, L’ANC I PÍCNIC PER LA REPÚBLICA ES MOBILITZEN CONTRA FELIPE VI

Els CDR, l’ANC i Pícnic per la República estan convocant accions contra la visita del rei Felip VI dilluns vinent a Barcelona, on ha de lliurar els premis de la Fundació Princesa de Girona, que s’han traslladat a la capital catalana.

La presència del monarca espanyol a Catalunya, en un moment de forta tensió política, ha portat els cossos i forces de seguretat de l’Estat a blindar la zona del Palau de Congressos de Catalunya, a la Diagonal, on se celebrarà l’acte. El ministeri de l’Interior ha enviat 400 efectius de la Policia Nacional amb aquest objectiu.
Com que
S’ha avançat la visita a aquest diumenge,tant Arran com els CDR han organitzat cassolades aquest vespre davant l’hotel Princesa Sofia,on s’allotjarà el monarca.Habitualment ho feia al Palau Albèniz,però per temor ho farà en aquest hotel que és més pròxim al Palau de Congressos, lloc de lliurament dels premis.

Aquestes són algunes de les convocatòries, publicades a les xarxes socials.

CDR Sant Andreu✊🏿🎗️
@CDRstap
Doncs dilluns vinent dia 4 de novembre no farem assemblea⤵️

Ens veiem a les 16 h al Palau de Congressos de Barcelona!✊🏿💪🏿

🔥👑🔥🇪🇸🔥

Assemblea Nacional 🧭

@assemblea
⬛️⬜️ El proper dilluns, 4 de novembre, el rei de l’Estat espanyol vol visitar Catalunya. T’apuntes a dir-li que no és benvingut?

Estigues atent als canals oficials 😉#ObjectiuIndependència

PicnicxRepública
@PicnicxRep
⚠️ Atenció: Convocatòria a Barcelona 4/11 ⚠️

El proper dilluns, 4 de novembre, el rei de l’Estat espanyol vol visitar Catalunya. T’apuntes a dir-li que no és benvingut?

Estigues atents als canals oficials 😉#ObjectiuIndependència

CUP Països Catalans

@cupnacional
#NiReiNiPor és assumir que l’hereu de Franco no pot governar les nostres vides.

Arran #NoClaudiquem
@Arran_jovent
🔴 ATENCIÓ 🔴 El pròxim dilluns tothom al Palau de Congressos de Catalunya per bloquejar la visita de Felip VI. ➡️ Hem de ser moltes per demostrar que no tenim #NiReiNiPor! ✌️

Informa:ELNACIONAL.CAT (3-11-2019)

342 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: