ELS CDR LLENCEN EXCREMENTS I ESCOMBRARIES A LES SEUS D’ERC I EL PDeCAT

Els CDR llencen excrements i escombraries a seus d’ERC i el PDeCAT
Els grups retreuen als partits que no treballin “per fer efectiva la independència” i “pactar amb el 155”
Les seus de Balaguer, de Terrassa, de Lleida, de Vic i de TĂ rrega sĂłn algunes de les afectades
Grups dels Comitès de Defensa de la República (CDR) han llençat escom­bra­ries davant de les seus d’ERC i del Par­tit Demòcrata de diver­ses loca­li­tats i també de con­sells comar­cals.

El CDR Cata­lu­nya ha publi­cat aquest dilluns al matí a través del seu compte de Twit­ter foto­gra­fies de seus amb bos­ses d’escom­bra­ries i altres dei­xa­lles i retreu als par­tits “que us dieu inde­pen­den­tis­tes” que no tre­ba­llin “per fer efec­tiva la inde­pendència”, “pac­tar amb el 155”; “menys­te­nir els vots del poble” i “dete­nir acti­vis­tes”.

CDR Catalunya
@CDRCatOficial
💩 #MERDAdePARTITS 💩

Els partits que us dieu independentistes:

❌ No treballeu per fer efectiva la independència.
❌ Deteniu activistes
❌ Pacteu amb el 155
❌ Menysteniu els vots del poble

El poble mana i el Govern obeeix. Ho teniu clar?#IndependenciaJa #CDRenXarxa

També hi han dei­xat pan­car­tes amb mis­sat­ges com “Prou renúncies 1-O”; “Dei­xa­lle­ria 155”; “Merda par­tits” o “Merda de pac­tes”. CDR Cata­lu­nya clou el tuit dient: “El poble mana i el Govern obe­eix. Ho teniu clar?”

Con­cre­ta­ment, els CDR han embru­tat les seus del PDe­CAT i d’ERC de Bala­guer, de Ter­rassa, de Lleida i de Vic, així com la dels repu­bli­cans a Tàrrega.

També han tirat dei­xa­lles davant dels con­sells comar­cals de l’Anoia, a Igua­lada, i de l’Alt Penedès, a Vila­franca del Penedès. A Tar­ra­gona, han pen­jat car­tells a les entra­des de seus on es pot lle­gir “Cap con­cessió als nos­tres opres­sors” o “Aquesta terra no per­dona els traïdors”.

Informa:ELPUNTAVUI.CAT (5-9-2019)

376 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: