ELS DEL CDR CREMEN UN NINOT DE FELIPE V I DE FELIPE VI

Quan faltaven pocs minuts per les 8.00 del vespre ha començat la marxa dels CDR convocada per aquest vespre a l’Arc de Triomf de Barcelona. La manifestació, rere una pancarta on s’hi pot llegir “ni un pas enrere independència CdR”, s’ha dirigit pel carrer Trafalgar fins a Girona. Un fort desplegament policial de la BRIMO controla els moviments, així com l’helicòpter dels Mossos. Les mesures de seguretat, com la distància de seguretat, no s’han complert.

Rere la pancarta, torxes, pots de fum i un ninot amb les cares de Felip VI i Felip V envoltat de torxes de parafina. La manifestació s’ha aturat just davant de l’estàtua de Rafael Casanova. Crits de “Visca Terra Lliure”, “u d’octubre ni oblit ni perdó”, “el rei, que vingui a Barcelona que el cap li tallarem” o “puta Espanya”.

Un cop aturats “s’han jutjat” una sèrie de capses de cartró amb el nom de representants de “règim del 78”, símbols de l’Estat com el CNP o Guàrdia Civil o empreses de l’Íbex. El “sumari” l’ha llegit Roger Espanyol. Un cop sentenciat, han calat foc. La BSO de fons: “Urquinaona ho tornarem a fer”

Informa:ELMON.CAT (11-9-2020)

300 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: