ELS DOBLADORS EN PEU DE GUERRA PEL CATANYOL DE ” PENGUIN HIGWAY”

El doblatge de la pel¬∑l√≠cula d’anime ‘Penguin Highway’ est√† creant molta insatisfacci√≥ entre els professionals del doblatge i l’audi√®ncia pel “catanyol” amb que s’expressen els seus protagonistes. Es tracta de la primera pel¬∑l√≠cula d’anime en catal√† a Netflix.

Diversos comptes a les xarxes com Anime en catal√†, Doblatge en catal√† i Plataformes d’Streaming en catal√† se n’han fet ress√≤ malgrat que l’empresa responsable HCTSound s’ha desmarcat dient que accepten les cr√≠tiques constructives rebudes i que han decidit solucionar els problemes plantejats juntament amb Jonu Media.

El cas √©s que la indignaci√≥ entre diversos dobladors i extreballadors que s’han manifestat prov√© pel fet que alumnes sense la formaci√≥ adequada ni el coneixement de la llengua pertinent han accedit a posar les veus del film, de la m√† de l’empresa Tretaycinco i Here Comes The Sound (HCTSound). Diverses fonts consultades per Rac√≥ Catal√† consideren que la qualitat del doblatge d’aquest film no √©s l’√≤ptima ni est√† dins els barems professionals ni els est√†ndars d’altres productes.
Informa:RACOCATALA.CAT (2-VIII-2021)

145 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: