ELS EMIRATS ÀRABS, ON HI HA JUAN CARLOS I, NO PODEN EXTRADIR-LO A SUÏSSA

Òmnium Cultural ha recordat aquest dilluns que els Emirats Àrabs Units (EAU) “no tenen tractat d’extradició amb Suïssa”, per la qual cosa creuen que el rei emèrit Joan Carles I “no té cap intenció de retre comptes davant de la justícia d’aquest país”, que l’està investigant. L’entitat a reaccionat a Twitter al fet que la Casa Reial hagi confirmat que l’exmonarca és als EAU assenyalant el país del golf pèrsic com a “paradís fiscal antidemocràtic governat per amics de l’emèrit”.

Òmnium ha lamentat que hagin hagut de passar dues setmanes després de saber que Joan Carles I havia marxat de l’Estat espanyol per saber on havia anat. A través de Twitter, ha exigit que s’admet a tràmit la querella que han presentat contra el rei emèrit al Tribunal Suprem (TS) i que s’activin els mecanismes internacionals perquè passi comptes davant de la justícia i “acabar amb aquesta impunitat”.

Dues setmanes després de la fugida (amb el suport de la Casa Real i la Moncloa i sense que la justícia espanyola hagi fet res per impedir-ho) sabem que el Borbó s’amaga als Emirats Àrabs, un paradís fiscal antidemocràtic governat per amics de l’emèrithttps://t.co/vzz8YqtwVb

— Òmnium Cultural (@omnium) August 17, 2020
Informa:ELMON.CAT (17-8-20209

211 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: