ELS GENOCIDES DE CIUDADANOS CONTINUEN ATACANT LES ENTITATS DE LA LLENGUA

En aquesta lĂ­nia, en nom del grup parlamentari taronja, Sierra ha exigit la compareixença de la directora de PolĂ­tica Lingßística de la Generalitat, Ester Franquesa, perquè expliqui “per què ha augmentat el nombre d’entitats” que el Govern subvenciona pel foment del catalĂ . Algunes d’elles, ha denunciat la diputada, “estan situades fora de la nostra comunitat autònoma i, fins i tot, en paĂŻsos estrangers com França i ItĂ lia”.

Davant d’aquesta situaciĂł, Cs demana “transparència” a Franquesa i li demana explicacions sobre el motiu de la “triplicaciĂł”, diu, “del nombre d’entitats que desgraven mentre s’ignoren els problemes socials dels catalans”. Uns problemes que Sierra ha relacionat amb “les llargues llistes d’espera a la sanitat, els barracons, les ajudes a la dependència o la pobresa, que ha batut el seu rècord dels Ăşltims 15 anys”.

Informa:ARA.CAT (15-8-2019)

N.de la R.

Ciudadanos, els genocides del catalĂ , continuen fent de les seves i escampant el ventilador de la merda. Sempre amb el mantra que els ajuts al catalĂ  haurien d’anar a ajuts socials i fent-se els sorpresos dels ajuts a les entitats catalanes de l’estranger com si Espanya, per exemple, no patrocinĂŠs amb una millonada l ‘Instituto Cervantes. Què cony m’importa a mi que el castellĂ  s’ensenyi a Singapur ? EL PP i Ciudadanos no sĂłn mĂŠs que partits genocides que hauran de ser prohibits en una Catalunya independent i els seus lĂ­ders jutjats per crims contra la llengua,contra la humanitat. I al qui no li agradi que s’hi posi fulles.

353 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: