ELS GENOCIDES DE CIUDADANOS CONTINUEN ATACANT LES ENTITATS DE LA LLENGUA

En aquesta línia, en nom del grup parlamentari taronja, Sierra ha exigit la compareixença de la directora de Política Lingüística de la Generalitat, Ester Franquesa, perquè expliqui “per què ha augmentat el nombre d’entitats” que el Govern subvenciona pel foment del català. Algunes d’elles, ha denunciat la diputada, “estan situades fora de la nostra comunitat autònoma i, fins i tot, en països estrangers com França i Itàlia”.

Davant d’aquesta situació, Cs demana “transparència” a Franquesa i li demana explicacions sobre el motiu de la “triplicació”, diu, “del nombre d’entitats que desgraven mentre s’ignoren els problemes socials dels catalans”. Uns problemes que Sierra ha relacionat amb “les llargues llistes d’espera a la sanitat, els barracons, les ajudes a la dependència o la pobresa, que ha batut el seu rècord dels últims 15 anys”.

Informa:ARA.CAT (15-8-2019)

N.de la R.

Ciudadanos, els genocides del català, continuen fent de les seves i escampant el ventilador de la merda. Sempre amb el mantra que els ajuts al català haurien d’anar a ajuts socials i fent-se els sorpresos dels ajuts a les entitats catalanes de l’estranger com si Espanya, per exemple, no patrocinés amb una millonada l ‘Instituto Cervantes. Què cony m’importa a mi que el castellà s’ensenyi a Singapur ? EL PP i Ciudadanos no són més que partits genocides que hauran de ser prohibits en una Catalunya independent i els seus líders jutjats per crims contra la llengua,contra la humanitat. I al qui no li agradi que s’hi posi fulles.

297 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: