ELS JUGADORS DEL BARÇA ES REBAIXEN UN 70% DEL SOU DURANT L’ALARMA

Els futbolistes del FC Barcelona es rebaixaran el seu sou un 70% mentre duri l’estat d’alarma, tal com els havia demanat la directiva del club. Així ho ha anunciat Leo Messi que també ha explicat en un comunicat que els jugadors realitzaran aportacions extres perquè els empleats del club puguin cobrar el 100% del seu sou mentre duri aquesta situació.

El Barça ha reaccionat poc després amb un altre comunicat en el qual agraeixen a les plantilles dels esports professionals del club i ‘la majoria de l’equip de bàsquet’ per haver acceptat una reducció del sou.

El club tambéposarà en marxa aquesta setmana un ERTO que afectarà els treballadors no esportius. Per això els jugadors del primer equip de futbol masculí faran aportacions perquè aquests percebin el 100% del sou. Cal tenir en compte que quan s’activa un expedient de regulació temporal els treballadors deixen de cobrar el salari i passen a percebre una prestació per desocupació que durant els 180 primers dies serà del 70% de la base reguladora del sou brut.
Informa:VILAWEB.CAT (30-3-2020)

324 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: