ELS MORTS JA S’ENFILEN A 122 A CATALUNYA

La conselleria de Salut ha informat aquest divendres a la nit que en les últimes hores s’han confirmat 933 positius nous de coronavirus a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 4.203. Aquesta nova dada suposa un increment del 28,53% respecte al dia anterior. Del total de casos acumulats fins ara han mort amb la Covid-19 un total de 122 persones, 40 en les últimes 24 hores. Això suposa un augment del 48,78% respecte a dijous.

Pel que fa al nombre de persones greus respecte al total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, la xifra d’aquest divendres ĂŠs alarmant: un total de 312 persones estan greus (214 mĂŠs respecte al dia anterior). A mĂŠs, del nombre total d’afectats arreu del territori catalĂ , 600 sĂłn professionals sanitaris (216 mĂŠs que els comunicats ahir dijous).

Pel que fa a Igualada, Salut confirma un total acumulat de 209 positius de coronavirus des que es va declarar el brot, un increment que nomĂŠs s’ha elevat en dos respecte al dia anterior. Sis persones estan greus i 24 han mort amb la Covid-19. Del nombre total de casos, 91 sĂłn professionals sanitaris.

Des de l’inici de l’epidèmia de coronavirus s’han comptabilitzat fins avui un total de 150 altes hospitalĂ ries de persones diagnosticades amb la Covid-19 a Catalunya.

L’Hospital Parc TaulĂ­ de Sabadell ha registrat 15 morts aquesta setmana
Del volum total de morts a Catalunya, 15 han sigut registrats a l’Hospital Parc TaulĂ­ de Sabadell al llarg d’aquesta setmana, segons ha avançat el Diari de Sabadell. En aquest centre mèdic vallesĂ  hi ha 162 pacients ingressats per coronavirus, 23 dels quals a la UCI.

D’aquestes defuncions, la primera vĂ­ctima que va transcendir va ser la d’un jove de nomĂŠs 21 anys. Es tracta d’un noi de Badia del Vallès que tenia un alt grau de dependència i un estat de salut amb factors de risc. L’Ajuntament de Badia del Vallès va informar ahir dijous de la defunciĂł mitjançant un comunicat en què transmetia el seu condol a la famĂ­lia del difunt.

El 7 de març una membre de l’equip directiu d’aquest hospital va donar positiu i van aĂŻllar-se 27 professionals de la corporaciĂł. Pocs dies desprĂŠs va aparèixer un segon contagiat, tambĂŠ membre de la plantilla, i la xifra de confinats va elevar-se fins a 47, segons informa l’ACN

121 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: