ELS MOSSOS HAN DE PROTEGIR LA SEU DE VOX DE BCN DELS ANTIFEIXISTES

La manifestació convocada per la plataforma Som Antifeixistes ha acabat als volts de les dues del migdia sense incidents. La protesta ha arrancat a les 11.00 a la plaça de Lesseps i ha acabat al mateix lloc. La manifestació s’ha desplaçat cap a Sarrià- Sant Gervasi per arribar a la seu de Vox Barcelona i al Club Empel, local on es reuneixen militants d’ultradreta, però un cordó policíac ho ha impedit. La marxa ha tornat a plaça de Lesseps on s’ha desconvocat a quan faltaven pocs minuts per a les dues del migdia. Agents de les unitats d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra han identificat i registrat alguns manifestants.

A la capçalera de la manifestació s’hi ha portat una pancarta amb el lema ‘l’antifeixisme és cosa de totes’. La marxa s’ha aturat al carrer del Camp, blindat pels Mossos per evitar que arribés a la seu de Vox i del Club Empel, al barri de Sarrià.

Aquesta tarda s’han convocat dues manifestacions antifeixistes més a Barcelona, al peu de les estàtues ‘que exalten el colonialisme i l’esclavitud’: les de Colom i Prim. Les convocatòries s’han fet a les quatre de la tarda al Parc de la Ciutadella i a les cinc de la tarda al Portal de la Pau.

Informa:VILAWEB.CAT (12-10-2020)

368 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: