ELS PRESOS POLÍTICS ES REFERMEN UN ANY DESPRÉS DEL JUDICI: ” HO TENIM CLAR “

Els presos polítics han recordat el primer aniversari del final al Tribunal Suprem del judici del referèndum de l’1-O a través de piulades en els seus comptes de Twitter. Gairebé tots han penjat de nou el seu al·legat final davant del tribunal per insistir que les conviccions segueixen “intactes”, “granítiques”. “Ho tenim clar”, assegura el president d’Òmnium, Jordi Cuixart.

Jordi Cuixart

@jcuixart
Avui, com ara fa un any al Suprem, ho tenim clar: #HOTORNAREMAFER

Oriol Junqueras 🎗️

@junqueras
Fa un any que es va acabar el judici farsa del TS i les meves conviccions segueixen intactes. Com vaig dir fa un any, votar no pot ser un delicte. Tot i la sentència, seguim conjurats al servei de la #RepúblicaCatalana, la llibertat i la justícia. https://www.youtube.com/watch?v=zdXyDXz9gds …

Josep Rull i Andreu 🎗
@joseprull
Avui fa un any del meu al.legat final després d’un simulcre de judici.

I malgrat 843 nits a la presó i 10 anys i mig de condemna, les meves conviccions es mantenen granítiques.

No ens rendirem mai.

Perquè l’esperança és més poderosa que la por.

Jordi Turull i Negre

@jorditurull
Avui fa un any del nostre al·legat al final del judici.Després de 843 nits de presó em ratifico fil per randa amb el que vaig dir. Les conviccions i el compromís segueixen intactes i més convençut que mai de la necessitat i urgència de la independència de Catalunya #FreeTothom 🎗

Dolors Bassa
@dolorsbassac
Fa un any del meu al·legat final al judici. Aquell dia vaig dir que “la seva sentència no seria només la meva llibertat, sinó la de moltes generacions”. Avui, aquella frase, segueix sent més vigent que mai.https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/ultim-torn-de-paraula-de-dolors-bassa/video/5870846/ …

Carme Forcadell

@ForcadellCarme
Avui fa un any que vam pronunciar les últimes paraules i s’acabà el judici de la vergonya. No ens van jutjar a nosaltres, van jutjar les nostres idees, no ens van jutjar com a ciutadans i ciutadanes, érem els enemics.

Joaquim Forn

@quimforn
Avui fa un any de la finalització del judici de l’1 d’octubre.
Em ratifico en el que vaig expressar en el meu al•legat final i segueixo lluitant per una Catalunya lliure i justa.
(Video de TV3)
Informa:ELNACIONAL.CAT (12-6-2020)

249 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: