ELS SOCIS COMPROMISSARIS APROVEN L’ESPAI BARÇA: ARA HO HAURÀ DE RATIFICAR UN REFERÈNDUM

L’assemblea de socis compromisaris del Futbol Club Barcelona ha aprovat el projecte de l’Espai Barça amb 405 vots a favor, 21 en contra i 6 en blanc. Després que Laporta decidís suspendre diumenge passat l’assemblea just abans d’aquesta votació decisiva, avui els socis han decidit tirar endavant amb aquest projecte de remodelació de les instal·lacions del club.

“És la modernització de les nostres instal·lacions, que s’han fet velles i la necessitat que tenim de no perdre avantatge competitiu. Els competidors ens han avançat, és important per reflotar l’economia del club”. Aquest ha estat el missatge amb què Laporta ha convençut els socis compromissaris assistents aquesta tarda a la segona part de l’assemblea.

Així, la junta directiva de Joan Laporta podrà demanar un pla de financiació de 1.500 milions d’euros per començar. El primer pas, però, és la celebració d’un referèndum que permeti donar veu a tota la massa de socis del club, un reclam que van fer els compromissaris, incerts, durant el passat diumenge.

Ho va anunciar Laporta: “L’entitat es troba en una situació extraordinàriament delicada ecònomicament i financera”. No és informació nova, però sí important per poder encarar “el futur del club” per als propers anys. Laporta va apel·lar així els socis compromisaris que hi assistien: “Les decisions d’avui afectaran generacions futures de barcelonistes”.

El president del club va explicar també que s’ha creat un pla estratègic de cinc anys basat en tres eixos. Primer, “encarrilar” el club per ser punters de nou; el segon, fomentar la sostenibilitat econòmica i ambiental, i el tercer, un nou model de relació entre els socis, les penyes i el club.
Informa:NACIODIGITAL.CAT (23-X-2021)

174 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: