EN UNA SETMANA GAIREBÉ ES DOBLEN LES INSCRIPCIONS PER LA DIADA: 60.000

Fort increment aquest cap de setmana de les inscripcions a la manifestaciĂł de la Diada d’enguany. DesprĂŠs que l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) fes pĂşblic divendres passat que les inscripcions havien caigut prop d’un 25% respecte de l’any passat, la ciutadania s’ha bolcat a inscriure’s a la Diada, i s’ha passat de les 37.500 de divendres a les gairebĂŠ 60.000 actuals, segons ha anunciat la pròpia entitat sobiranista.

A mĂŠs, tambe ha augmentat la venda de samarretes: en nomĂŠs un cap de setmana la xifra ha arribat fins a les 185.000. El nombre de busos d’aquest dilluns al vespre se situa en els 460. L’ANC destaca que “si bĂŠ les xifres demostren un repunt significatiu i un canvi de tendència”, l’entitat fa una crida “a seguir engrandint les inscripcions, ja que sĂłn una eina necessĂ ria de cara a garantir-ne l’èxit i garantir que tots els trams de la concentraciĂł estiguin plens i assegurar-ne una bona organitzaciĂł”.

D’altra banda, la zona de convidats d’aquesta Diada 2019 comptarĂ  amb “una representaciĂł folgada de diversos col¡lectius i persones represaliades; una aposta clara per homenatjar la societat civil, que pateix directament la repressiĂł de l’Estat espanyol de manera ferotge, i que, malgrat tot, segueix plantant cara i no renuncia ni a l’objectiu: la independència, ni a establir una estratègia unitĂ ria per assolir-lo”.

Informa:ELMON.CAT (27-8-2019)

221 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: