ENRIC MILLO FITXA PER SOCIETAT CIVIL CATALANA

L’exdelegat del govern espanyol a Catalunya amb el PP, Enric Millo, haur√† de combinar m√©s d’un c√†rrec. L’actual secretari d’Acci√≥ Exterior del govern de dretes espanyoles (PP, Ciudadanos i Vox) de la Junta d’Andalusia ha estat nomenat assessor de l’entitat Societat Civil Catalana, tasca que haur√† de desenvolupar a la dist√†ncia, des de Sevilla.

Despr√©s dels fracassos sonats d’aquesta entitat com la punxada en la convocat√≤ria per tallar els t√ļnels de Vallvidrera, les den√ļncies per irregularitats en la comptabilitat de l’entitat i una c√ļpula interna que porta m√©s d’un any intentant renovar-se i buscar perfils que donin consens, ara volen fer un pas endavant. Conven√ßuts que amb fitxatges medi√†tics trobaran el rumb que havien perdut, creuen que Enric Millo √©s un dels escollits.

La informaci√≥ l’avan√ßa el diari digital El Confidencial. El llegat de Millo en la gesti√≥ de l’1 d’octubre del 2017 i la defensa posterior que ell mateix n’ha fet de la tasca desenvolupada a trav√©s de declaracions i fins i tot un llibre ‘El dret a saber la veritat’, ha fet que l’opini√≥ p√ļblica espanyolista no l’hagi oblidat. Per√≤ Societat Civil Catalana no es queda aqu√≠ i tamb√© ha fitxat Luis Mar√≠a Linde en tasques d’assessoria: “Un honor que se sumi al Consell Consultiu SCC un home amb l’experi√®ncia i la pot√®ncia intel¬∑lectual de Linde. Seguim treballant per una Espanya cohesionada i pr√≤spera en el seu pluralisme territorial i ideol√≤gic”.

Un honor que se sume al Consejo Consultivo SCC un hombre con la experiencia y la potencia intelectual de Luis M Linde. Seguimos trabajando por una Espa√Īa cohesionada y pr√≥spera en su pluralismo territorial e ideol√≥gico. Gracias por tu trabajo @JosRosinol https://t.co/2jDC8Xi3G6

‚ÄĒ Societat Civil Catalana (@Societatcc) June 27, 2020
Linde, en la seva etapa com a governador del Banc d’Espanya, va amena√ßar amb la idea d’un corralito financer si Catalunya s’independitzava d’Espanya. I tamb√© ha hagut de declarar en qualitat de testimoni a l’Audi√®ncia Nacional per donar explicacions sobre com es va permetre l’ampliaci√≥ de capital del Banc Popular el 2016 que va provocar la ru√Įna de tots els seus inversors un any m√©s tard. Aleshores, Linde va assegurar que el Banc d’Espanya nom√©s va ser un gestor d’enlla√ß entre el Popular i el BCE (Banc Central Europeu) per aprovar ampliar el capital en 2.500 milions d’euros.

SCC tamb√© ha fitxat el periodista Albert Castill√≥n. Conegut durant molts anys per ser un dels secundaris de Susana Griso a Espejo P√ļblico, s’ha allunyat del primer pla medi√†tic sense con√®ixer si el van acomiadar o va ser per decisi√≥ pr√≤pia. Precisament, la seva desaparici√≥ del programa va coincidir amb el seu lideratge al capdavant de l’entitat espanyolista. Castill√≥n va fer la lectura del manifest a Madrid contra Pedro S√°nchez i per la unitat d’Espanya el febrer del 2019. Actualment col¬∑labora en alguns programes com Lev√°ntate y C√°rdenas o El Independiente.
Informa:ELNACIONAL.CAT (27-6-2020)

189 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: