ENRIC MILLO FITXA PER SOCIETAT CIVIL CATALANA

L’exdelegat del govern espanyol a Catalunya amb el PP, Enric Millo, haurĂ  de combinar mĂŠs d’un cĂ rrec. L’actual secretari d’AcciĂł Exterior del govern de dretes espanyoles (PP, Ciudadanos i Vox) de la Junta d’Andalusia ha estat nomenat assessor de l’entitat Societat Civil Catalana, tasca que haurĂ  de desenvolupar a la distĂ ncia, des de Sevilla.

DesprĂŠs dels fracassos sonats d’aquesta entitat com la punxada en la convocatòria per tallar els tĂşnels de Vallvidrera, les denĂşncies per irregularitats en la comptabilitat de l’entitat i una cĂşpula interna que porta mĂŠs d’un any intentant renovar-se i buscar perfils que donin consens, ara volen fer un pas endavant. Convençuts que amb fitxatges mediĂ tics trobaran el rumb que havien perdut, creuen que Enric Millo ĂŠs un dels escollits.

La informaciĂł l’avança el diari digital El Confidencial. El llegat de Millo en la gestiĂł de l’1 d’octubre del 2017 i la defensa posterior que ell mateix n’ha fet de la tasca desenvolupada a travĂŠs de declaracions i fins i tot un llibre ‘El dret a saber la veritat’, ha fet que l’opiniĂł pĂşblica espanyolista no l’hagi oblidat. Però Societat Civil Catalana no es queda aquĂ­ i tambĂŠ ha fitxat Luis MarĂ­a Linde en tasques d’assessoria: “Un honor que se sumi al Consell Consultiu SCC un home amb l’experiència i la potència intel¡lectual de Linde. Seguim treballant per una Espanya cohesionada i pròspera en el seu pluralisme territorial i ideològic”.

Un honor que se sume al Consejo Consultivo SCC un hombre con la experiencia y la potencia intelectual de Luis M Linde. Seguimos trabajando por una EspaĂąa cohesionada y prĂłspera en su pluralismo territorial e ideolĂłgico. Gracias por tu trabajo @JosRosinol https://t.co/2jDC8Xi3G6

— Societat Civil Catalana (@Societatcc) June 27, 2020
Linde, en la seva etapa com a governador del Banc d’Espanya, va amenaçar amb la idea d’un corralito financer si Catalunya s’independitzava d’Espanya. I tambĂŠ ha hagut de declarar en qualitat de testimoni a l’Audiència Nacional per donar explicacions sobre com es va permetre l’ampliaciĂł de capital del Banc Popular el 2016 que va provocar la ruĂŻna de tots els seus inversors un any mĂŠs tard. Aleshores, Linde va assegurar que el Banc d’Espanya nomĂŠs va ser un gestor d’enllaç entre el Popular i el BCE (Banc Central Europeu) per aprovar ampliar el capital en 2.500 milions d’euros.

SCC tambĂŠ ha fitxat el periodista Albert CastillĂłn. Conegut durant molts anys per ser un dels secundaris de Susana Griso a Espejo PĂşblico, s’ha allunyat del primer pla mediĂ tic sense conèixer si el van acomiadar o va ser per decisiĂł pròpia. Precisament, la seva desapariciĂł del programa va coincidir amb el seu lideratge al capdavant de l’entitat espanyolista. CastillĂłn va fer la lectura del manifest a Madrid contra Pedro SĂĄnchez i per la unitat d’Espanya el febrer del 2019. Actualment col¡labora en alguns programes com LevĂĄntate y CĂĄrdenas o El Independiente.
Informa:ELNACIONAL.CAT (27-6-2020)

121 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: