ENTRE LA COVARDIA I LA DESORIENTACIÓ: NI L’ANC SAP QUÈ FER !

( RAMON SERRA, editor de RADIOCATALUNYA.CAT )
En lloc de fer front a la inhabilitació del president Torra sembla que tothom té pressa per repartir-se’n les despulles . Amb la llei a la mà–l’espanyola,naturalment–Torra pot haver comès alguna infracció. erò en cap cas mereix la inhabilitació.Això és o hauria de ser un escàndol internacional. Tot el govern i els partits dits independentistes al Parlament haurien de dimitir.No ho faran.La menjadora passa davant de la dignitat. I sort que es fa política per servir al poble!

Estic segur que el Molt Honorable Torra els deixarà ben retratats. I escric de forma conscient Molt Honorable i en majúscules perquè penso que és una persona honesta, que va directe al gra i fins al final sense importar-li les conseqüències si es tracta d’anar cap a la independència i de complir el mandat de l’1-O.

M’hi jugo un pèsol que un cop confirmada la inhabilitació posarà el càrrec a disposició del… Parlament. I,ah minyons,ja us podeu pensar el marrameu que s’organitzará amb la “legalitat” que comença amb els més de 163. 000 euros anuals que cobra Roger Torrent, el president. Així ,si més no ,tindrem la fotografia dels “autonomistes” que es fan passar per independentistes excepte a l’hora de passar per caixa.

Tamb l’ANC ha demostrat la seva desorientació. Si ha de consultar als socis si ha de fer una manifestació a favor de Torra és que anem malament,m olt malament. I més quan tot ja se sabia de setmanes estant. Altra cosa seria si es fes o no la consulta per raons sanitàries. Però aquest no és el cas. Fins i tot Òmniumn s’hi ha avançat i sortirà al carrer. Bravo!

Amb un Govern acollonit , amb un Parlament de fireta, això sí:amb uns sous bastant potables, i amb una ANC que no sap què fer podríem dir que Déu hi faci més que nosaltres. Per trobar-hi alguna cosa positiva: l’olla bull. És l’hora de tirar-hi la pasta, però que no es vessi i ens escaldem. És el que passa quan no s’està atent al foc.
(26-9-2020)

230 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: