ERC I LA CUP POSEN BORRÀS AL PEU DELS CAVALLS DEL TS

Dijous es vota el suplicatori al Congrés dels diputats que permetrà jutjar Laura Borràs per uns contractes quan presidia la Institució de les Lletres Catalanes. No se sap què votarà ERC al suplicatori, però fa pocs anys, quan un altre diputat indepe, Francesc Homs, va ser jutjat i condemnat pel TS per la consulta del 9-N, ERC va votar-hi en contra. Va acabar sortint endavant amb els vots de PP, PSOE i Cs. Es repeteix la història i l’aforada Borràs va camí del TS.

Qui ha estat molt dur és el músic Gerard Quintana. No té pèls a la llengua, només al cap:

Algú sap per què, de sobte, la majoria de partits polítics confien en el criteri del Tribunal Suprem? Si és així, per què aquests partits polítics que hi confien tant, tenen companyes a l’exili i no les entreguen a la justícia espanyola? #Marchena #Lesmes #Porres #suplicatori

— Gerard Quintana (@gerardquintana) June 23, 2020
gerard quintana pose ACN

ACN

Quintana no dona noms de polítics, ni de partits, però se li entén tot: “Per què de sobte la majoria de partits polítics confien en el TS? Si hi confien tant com és que no envien els seus exiliats al TS i els lliuren a la justícia espanyola”. Es refereix a partits com la CUP o ERC, que tenen a l’exili diputades com Anna Gabriel o Marta Rovira. Un tuit molt dur per pressionar aquests partits indepes de votar contra el suplicatori. Laura Borràs li ha donat like al tuit.

Tot a punt perquè el TS faci amb Borràs el que ja va fer amb Homs: condemnar-la. El suplicatori és només un teatre per assenyalar qui vol que Borràs sigui jutjada. Cada partit indepe té la seva estratègia però sobta que un músic català indepe molt significat com Gerard Quintana es mulli tant.
Informa:ELNACIONAL.CAT (25-6-2020)

257 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: