ERC VOL EL SUPORT DE LA CUP ALS PRESSUPOSTOS, TOT I LA FALTA D’UN FULL DE RUTA

La portaveu republicana ha apel·lat a la responsabilitat de les formacions polítiques i ha prioritzat la CUP i els comuns de cara a possibles acords. “Si hi ha mà estesa amb el PSC també s’hi ha de parlar”, ha afegit. Fa uns dies Quim Torra va assenyalar que la primera opció havien de ser els anticapitalistes, mentre que Aragonès i ara Vilalta posen la formació liderada per Jéssica Albiach al mateix nivell.

La CUP es mostra "optimista" amb els "avenços" en una resposta a la sentència que "aguditzi el conflicte"

En relació al posicionament de la CUP i l’Assemblea de recuperar la unilateralitat, Vilalta ha asseverat que el que l’independentisme necessita és treballar “paral·lelament en diverses qüestions”. “Hem d’acumular forces i superar el llindar del 50%”, ha apuntat la diputada al Parlament, però també s’han de “teixir complicitats amb els sectors socials del país” i internacionalitzar el conflicte. “Tot això no es pot fer si no es fa un procés de diàleg i negociació amb l’estat espanyol, fins i tot forçant-lo a aquest diàleg”, ha expressat.

“Esclar que hi ha d’haver actuació proactiva per part del Govern, però sempre en aquest procés farà falta un acord o un pacte, un parlar bilateralment amb l’Estat i un reconeixement multilateral. I a vegades s’ha de fer tot a la vegada”, ha indicat Vilalta, que ha recordat que en l’última conferència nacional d’Esquerra es va aprovar que el partit “no renunciava a cap via democràtica i política que porti a la independència”.

Informa:ARA.CAT (13-8-2019)

N.de la R.

Vilalta, una altra analfabeta política. Cal recordar una vegada i altra que l’independentisme superà l’unionime per 4,46% dels vots en les darrers votacions autonòmiques.Per tant, hem sobrepassat amb escreix el 50% dels vots. Amn gent així,on podem arribar? 

338 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: