ES RECULLEN LES PAPERETES PER LA CENSURA A BARTOMEU

Els responsables de presentar una moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva han recollit aquest dilluns les paperetes a les oficines del Barça per començar el tràmit. En total, han de reunir 16.520 firmes.

Han anat a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista Jordi Farré, impulsor d’aquesta moció de censura, però també l’han acompanyat Víctor Font, precandidat a les eleccions al Barça, o també el precandidat Lluís Fernàndez.

Comencem amb il·lusió i determinació un camí perquè el Barça torni a ser Més que un Club! Hem fet realitat la primera Moció de Censura transversal i unitària, ara necessitem el teu suport per guanyar-la.

Visca el Barça!#MesQueUnaMocio#BartomeuOUT https://t.co/u2znFNtxl7 pic.twitter.com/RzYHXit1hx

— Plataforma Més que una Moció (@MesQueUnaMocio) August 31, 2020
Personalitats de més pes com Joan Laporta, Emili Rousaud, Toni Freixa o Agustí Benedito no s’han adherit a aquesta moció de censura i, per tant, no estaven presents aquest dilluns al migdia.

Quin és el camí a partir d’ara? Els impulsors hauran d’informar dels diferents punts de la recollida de firmes arreu de Catalunya, i inclús també n’hi podria haver fora de terres catalanes. Hauran de reunir un total del 15% del número de socis, és a dir, 16.520 firmes. Recordem que hi ha 110.132 socis censats en l’actualitat.

.@DuchMarc: “Ara és l’hora dels socis del Barça, només ells la poden tirar endavant. És imprescindible que s’impliquin, que dediquin 10-15 minuts per desplaçar-se a qualsevol dels punts de recollida que desplegarem aviat i podran consultar a https://t.co/u2znFNtxl7” pic.twitter.com/lvHeTH4jEa

— Plataforma Més que una Moció (@MesQueUnaMocio) August 31, 2020
Els promotors tenen a partir d’aquest dimarts 14 dies hàbils per realitzar la recollida de firmes i un cop vençut aquest termini s’haurà de fer el recompte i validació i, finalment, fer-ho públic.

“Comencem amb il·lusió i determinació un camí perquè el Barça torni a ser Més que un Club! Hem fet realitat la primera moció de censura transversal i unitària, ara necessitem el teu suport per guanyar-la”, ha escrit la plataforma Més que una Moció.

El portaveu de la plataforma i el president de Manifest Blaugrana, Marc Duch, ha explicat que “ara és l’hora dels socis del Barça”. “Només ells la poden tirar endavant (la moció de censura). És imprescindible que s’impliquin, que dediquin 10-15 minuts per desplaçar-se a qualsevol dels punts de recollida que desplegarem aviat i podran consultar”, ha destacat.

La gestió esportiva de Bartomeu davant del Barça ha estat nefasta i ha provocat una fi de cicle al club blaugrana. Inclús el millor jugador de la història del club culer vol marxar, però Leo Messi no té totes les facilitats per abandonar el Camp Nou.
Informa:ELNACIONAL.CAT (31-8-2020)

295 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: