ESPANYA (L’ESTAT) ENS ROBA I ARA DESCOBRIM QUE ENS MATA

“Espanya (l’estat) ens roba i ara descobrim que ens mata ”

Un estudi del Cercle de la Salut ens diu que sense independència no és possible una sanitat ben finançada i afirma que es necessiten 5.000 MEUR per equiparar Catalunya a […]
JOAN PUIG

Un estudi del Cercle de la Salut ens diu que sense independència no és possible una sanitat ben finançada i afirma que es necessiten 5.000 MEUR per equiparar Catalunya a la sanitat dels països avançats d’Europa.

L’estudi és demolidor, una prova fefaent de que tenim pressa per aconseguir la independència, ens hi juguem la salut de tots els ciutadans de Catalunya, pensin el que pensin i vinguin d’on vinguin. Cada dia sense independència ens hi deixem una part de les nostres vides.

Segons l’estudi, la sanitat catalana no pot millorar si la solució l’ha de donar Espanya, la seva situació econòmica no permet millorar el model de finançament actual i fa impossible impedir el dèficit econòmic de la sanitat catalana.

Val la pena llegir aquesta informació per tenir present la greu situació que es troba la sanitat catalana i sobretot la crisi que vindrà en els propers anys, sinó no tenim pressa per aconseguir la independència, tindrem que assumir la realitat del previsible deteriorament de la sanitat a Catalunya.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (3-2-2020)

470 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: