ESPANYA NO VOL ELS JOCS OL√ćMPICS DELS PIRINEUS EL 2030, VOL ELS DE MADRID EL 2036

“Quan es tracta de Catalunya, el PSOE, PP, C‚Äôs i Vox s√≥n el mateix, s√≥n els partidaris del 155, de la nostra extinci√≥ com a poble”

(JOAN PUIG )
Estem caient a la trampa de demanar uns jocs ol√≠mpics espanyols d‚Äôhivern pel 2030, uns jocs impossibles que siguin atorgats a Europa, tenint en compte que els anteriors tenen seu designada al nord d‚ÄôIt√†lia. Tot √©s un engany del Comit√® Ol√≠mpic Espanyol per fer veure que vol organitzar aquests jocs a mitges amb l‚ÄôArag√≥ i Catalunya i aleshores, veient que aix√≤ √©s impossible, poder dir que, a manca d‚Äôentesa no presenten candidatura i aix√≠ els queda el cam√≠ lliure par aconseguir el desig fosc de tot govern espanyol, sigui de dretes o d‚Äôesquerres: uns Jocs Ol√≠mpics d‚Äôestiu a Madrid, capital d‚ÄôEspanya i de la llengua castellana. √Čs nacionalisme espanyol de la m√©s baixa estopa, el que no pot consentir que Barcelona organitz√©s els jocs ol√≠mpics del 1992, malgrat que ja varen ser uns jocs espanyols.

I els partits independentistes han caigut a la trampa d’aquest lamentable espectacle. Malgrat que el tema mediambiental i la falta de neu és ja un motiu de discussió de pes, el més greu és creure que podem organitzar uns jocs olímpics espanyols amb els del 155, els que ens continuen reprimint.

El regne d‚ÄôEspanya, sempre a l‚Äôaguait, vol aprofitar que la Plataforma Pro Seleccions Catalanes est√† en liquidaci√≥ i que el personatge que diu representar l‚Äôesport catal√†, en Gerard Esteve, president d‚Äôuna cosa anomenada ‚ÄúComit√® Ol√≠mpic Catal√†‚ÄĚ no piula i calla sobre la normalitzaci√≥ internacional del nostre esport, veu el cam√≠ planer. L‚Äôolimpisme catal√† est√† segrestat i silenciat i els seus directius han oblidat l‚Äôess√®ncia de l‚Äôentitat i, oblidant el comprom√≠s adquirit, aposten per donar suport a uns jocs ol√≠mpics d‚Äôhivern per celebrar les vict√≤ries espanyoles, ja que els esportistes catalans mai no podran representar el seu pa√≠s metre siguem una col√≤nia espanyola.

Com diuen els v√≠deos d‚ÄôOctuvre, costa d‚Äôentendre que caiguem en aquesta trampa del poder espanyol, que juga amb les il¬∑lusions dels il¬∑lusos i en veritat no vol cap joc als Pirineus, car el seu objectiu real i final √©s celebrar uns Jocs Ol√≠mpics espanyols a Madrid, la seva capital, uniling√ľes i monol√≠tics, en l‚Äôafany de normalitzar al m√≥n la irregularitat democr√†tica que Espanya √©s i faran tot el possible, amb joc brut incl√≤s, per aconseguir-ho, ni que els inauguri Isabel Ayuso, la ‚Äúsensual‚ÄĚ presidenta madrilenya, com n‚Äôhi ha que ja l‚Äôanomenen.

No hi busqueu cap ‚Äúteoria de la conspiraci√≥‚ÄĚ en aquest article i apliqueu la tan castellana dita que ‚Äúpiensa mal y acertar√°s‚ÄĚ. Deixem-nos de carallotades, oblidem dels JJOO espanyols del 2030 i preparem-nos per guanyar l‚Äôembat contra un estat que, quan parla de Catalunya, no accepta la democr√†cia i ho demostra dia a dia, govern qui governi aquest regne borb√≤nic. Quan es tracta de Catalunya, el PSOE, PP, C‚Äôs i Vox s√≥n el mateix, s√≥n els partidaris del 155, de la nostra extinci√≥ com a poble.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (20-2-2022)

75 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: