ESPANYA REFORÇA L’OCUPACIÓ DE CATALUNYA AMB 1.500 POLICIES MÉS

A les portes de la sentència del judici al procés, el Ministeri de l’Interior ha ordenat que efectius de tots els Grups de Reserva i Seguretat (GRS) que la Guàrdia Civil té desplegats per Espanya, comencin a traslladar-se a Catalunya.

Fonts de la Guàrdia Civil han explicat a El Confidencial que la sentència es farà pública entre l’11 i el 14 d’octubre i que Interior ha demanat voluntaris entre les unitats de seguretat ciutadana de la Guàrdia Civil per donar suport als agents que són a Catalunya.

Els GRS, coneguts com antidisturbis, comencen el trasllat aquest dimarts i venen de Pontevedra, León, Madrid, Zaragoza, Sevilla i València, segons apunta el citat digital. L’objectiu d’Interior és reforçar els GRS 4 (els guàrdies civils que ja estan a Catalunya) amb 700 guàrdies civils i 800 policies espanyols.

A més d’aquests agents, també es reforçara els serveis d’informació de la Guàrdia Civil, alguns d’ells ja traslladats a Catalunya per concloure l’operació Judes, que va acabar amb l’empresonament de 7 CDR.

Desplegament silenciós, discret i pacífic
Per la seva banda, El Confidencial Digital, publica la mateixa informació i afirma que als agents se’ls ha demanat que el seu desplegament sigui “silenciós, discret i pacífic” i que “no contribueixi a augmentar la crispació ja existent”.
Informa:ELNACIONAL.CAT (8-10-2019)

265 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: