ESPANYOLISTES CREEN UN OBSERVATORI CONTRA LA ” VIOL√ąNCIA” INDEPENDENTISTA

Un grup d’espanyolistes radicals ha creat un observatori per atacar l’independentisme. Es denomina Observatorio de la violencia pol√≠tica en Catalunya, i ha recollit suposats casos, per√≤ no apunta amb precisi√≥ als recurrents episodis violents de l’extrema dreta sin√≥ que acusa els sobiranistes.

Segons aquest observatori s’han produit 189 casos de viol√®ncia pol√≠tica en el primer semestre de 2019 a Catalunya. Asseguren que 173 d’aquests (el 91,5%) han estat realitzats per individus o organitzacions properes a l’independentisme.

L’observatori est√† impulsat pels grups espanyolistes Impulso Ciudadano i Movimiento contra la Intolerancia, i un dels seus dirigents √©s l’exdiputat de Cs Jos√© Domingo.

L’advocat Jaume Alonso Cuevillas, diputat de JxCat al Congr√©s, ha assegurat que aquesta entitat “√©s una nova eina per a la repressi√≥”.

Jaume Alonso-Cuevillas i Sayrol (JACS)
@JACS_JaumeACS
Nova eina al servei de la repressió

El Observatorio de la Violencia Pol√≠tica en Catalu√Īa apunta al bloque independentista como el causante de la mayor√≠a de episodios de violencia en la zona https://confilegal.com/20190830-el-observatorio-de-la-violencia-politica-en-cataluna-apunta-al-bloque-independentista-como-el-causante-de-la-mayoria-de-episodios-de-violencia-en-la-zona/?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=shareweb&utm_content=footer&utm_origin=footer ‚Ķ

El Observatorio de la Violencia Pol√≠tica en Catalu√Īa apunta al bloque independentista como el…
Recalcan que el fenómeno es casi exclusivamente de raíz independentista y tiene un contenido hispanofóbico

El periodista Jordi Borr√†s, especialitzat en l’extrema dreta, ha fet un fil de Twitter q√ľestionant la forma de treballar d’aquest observatori, “format per exmembres de l’entitat espanyolista Societat Civil Catalana.
Informa:ELNACIONAL.CAT (30-8-2019)

184 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: