ESPANYOLISTES CREEN UN OBSERVATORI CONTRA LA ” VIOLÈNCIA” INDEPENDENTISTA

Un grup d’espanyolistes radicals ha creat un observatori per atacar l’independentisme. Es denomina Observatorio de la violencia política en Catalunya, i ha recollit suposats casos, però no apunta amb precisió als recurrents episodis violents de l’extrema dreta sinó que acusa els sobiranistes.

Segons aquest observatori s’han produit 189 casos de violència política en el primer semestre de 2019 a Catalunya. Asseguren que 173 d’aquests (el 91,5%) han estat realitzats per individus o organitzacions properes a l’independentisme.

L’observatori està impulsat pels grups espanyolistes Impulso Ciudadano i Movimiento contra la Intolerancia, i un dels seus dirigents és l’exdiputat de Cs José Domingo.

L’advocat Jaume Alonso Cuevillas, diputat de JxCat al Congrés, ha assegurat que aquesta entitat “és una nova eina per a la repressió”.

Jaume Alonso-Cuevillas i Sayrol (JACS)
@JACS_JaumeACS
Nova eina al servei de la repressió

El Observatorio de la Violencia Política en Cataluña apunta al bloque independentista como el causante de la mayoría de episodios de violencia en la zona https://confilegal.com/20190830-el-observatorio-de-la-violencia-politica-en-cataluna-apunta-al-bloque-independentista-como-el-causante-de-la-mayoria-de-episodios-de-violencia-en-la-zona/?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=shareweb&utm_content=footer&utm_origin=footer …

El Observatorio de la Violencia Política en Cataluña apunta al bloque independentista como el…
Recalcan que el fenómeno es casi exclusivamente de raíz independentista y tiene un contenido hispanofóbico

El periodista Jordi Borràs, especialitzat en l’extrema dreta, ha fet un fil de Twitter qüestionant la forma de treballar d’aquest observatori, “format per exmembres de l’entitat espanyolista Societat Civil Catalana.
Informa:ELNACIONAL.CAT (30-8-2019)

313 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: