ESPANYOLISTES CREEN UN OBSERVATORI CONTRA LA ” VIOLÈNCIA” INDEPENDENTISTA

Un grup d’espanyolistes radicals ha creat un observatori per atacar l’independentisme. Es denomina Observatorio de la violencia polĂ­tica en Catalunya, i ha recollit suposats casos, perĂČ no apunta amb precisiĂł als recurrents episodis violents de l’extrema dreta sinĂł que acusa els sobiranistes.

Segons aquest observatori s’han produit 189 casos de violĂšncia polĂ­tica en el primer semestre de 2019 a Catalunya. Asseguren que 173 d’aquests (el 91,5%) han estat realitzats per individus o organitzacions properes a l’independentisme.

L’observatori estĂ  impulsat pels grups espanyolistes Impulso Ciudadano i Movimiento contra la Intolerancia, i un dels seus dirigents Ă©s l’exdiputat de Cs JosĂ© Domingo.

L’advocat Jaume Alonso Cuevillas, diputat de JxCat al CongrĂ©s, ha assegurat que aquesta entitat “Ă©s una nova eina per a la repressiĂł”.

Jaume Alonso-Cuevillas i Sayrol (JACS)
@JACS_JaumeACS
Nova eina al servei de la repressiĂł

El Observatorio de la Violencia PolĂ­tica en Cataluña apunta al bloque independentista como el causante de la mayorĂ­a de episodios de violencia en la zona https://confilegal.com/20190830-el-observatorio-de-la-violencia-politica-en-cataluna-apunta-al-bloque-independentista-como-el-causante-de-la-mayoria-de-episodios-de-violencia-en-la-zona/?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=shareweb&utm_content=footer&utm_origin=footer 


El Observatorio de la Violencia PolĂ­tica en Cataluña apunta al bloque independentista como el…
Recalcan que el fenĂłmeno es casi exclusivamente de raĂ­z independentista y tiene un contenido hispanofĂłbico

El periodista Jordi BorrĂ s, especialitzat en l’extrema dreta, ha fet un fil de Twitter qĂŒestionant la forma de treballar d’aquest observatori, “format per exmembres de l’entitat espanyolista Societat Civil Catalana.
Informa:ELNACIONAL.CAT (30-8-2019)

256 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: