ESTIRADA D’ORELLES DEL RECTOR DE LA UCE A ERC I JxCAT: ” UN DESORI “

En tot cas,¬†Verg√©s¬†est√† conven√ßuda que la resposta a la sent√®ncia del judici a l’1-O, que preveu condemnat√≤ria, no s’allunya del cam√≠ cap a la “constituci√≥ de la Rep√ļblica catalana”. Tamb√© ha reclamat a l’executiu catal√† i al pa√≠s en general que estiguin “a l’altura¬†de les circumst√†ncies” per “persistir” i no “desistir” davant de l’actuaci√≥ de l’Estat.

La consellera de Salut tamb√© ha reivindicat l’activitat de l’executiu catal√† i del seu departament, tot i que l’Estat espanyol “constreny i no deixa avan√ßar”. “√Čs molt f√†cil enviar cartetes exigint-nos que redu√Įm en despeses farmac√®utiques i sanit√†ries. Per√≤ ells no volen aquesta responsabilitat, no la cedeixen, nom√©s es volen quedar amb la clau de la caixa”, ha etzibat.

Casasses tamb√© ha remarcat “l’end√®mica falta de recursos” de l’UCE ‚Äďque se celebra com cada agost a l’Institut¬†Charles¬†Renouvier¬†de Prada‚Äď per√≤ ha celebrat que any rere any la qualitat dels cursos, seminaris i confer√®ncies “augmenta”. Enguany vindr√† fins al poble del Conflent el president de la Generalitat, Quim Torra, la presidenta de l’ANC, Elisenda¬†Paluzie, i el conseller d’Educaci√≥, Josep Bargall√≥, entre altres dirigents independentistes.

Minut de silenci per les víctimes dels atemptats del 17-A

Amb motiu del segon aniversari dels atemptats del 17-A ‚Äďque ara fa dos anys va alterar la normalitat l’UCE‚Äď s’ha fet un minut de silenci en record de les v√≠ctimes. I un grup de membres de la Universitat, amb pancartes amb el lema “Volem saber qu√® hi ha¬†al darrere dels atemptats” i “Volem saber la veritat” ha defensat el paper que hi van tenir l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l’exconseller d’Interior, Joaquim Forn: “La impecable¬†gesti√≥ dels que s√≥n a la pres√≥ i a l’exili encara cou a l’Estat”.

Informa:ARA.CAT (18-8-2019)

244 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: