L’estadi de Montilivi, que té una capacitat de més de 14.000 espectadors, serà ple de gom a gom per al Catalunya – Veneçuela que es jugarà dilluns. La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha anunciat que s’han exhaurit totes les entrades. En un comunicat, la FCF assegura que ‘la resposta dels afeccionats ha estat magnífica’ i desitja que el partit sigui ‘una gran festa de tot el futbol català’.

Tanmateix, no tot han estat bones notícies, ja que Xavi Hernández ha confirmat que no podrà disputar el partit que havia de ser el seu comiat amb la selecció catalana. El jugador de l’Al-Sadd del Catar ha explicat que per compromisos amb el seu club no podrà viatjar a Girona.

D’aquesta manera, la convocatòria de Gerard López ha vist com perdia en total set noms de nivell. Durant la setmana, el Valldolid, el Rayo Vallecano i l’Osca van comunicar a la FCF que s’estan jugant el decens a la segona divisió espanyola i, per tant, que no cedien els jugadors Enric Masip, Ruben Alcaraz, Alberto Garcia, Alex Moreno, Enric Gallego i Àlex Gallar.