L’estadi de Montilivi, que tĂ© una capacitat de mĂ©s de 14.000 espectadors, serĂ  ple de gom a gom per al Catalunya – Veneçuela que es jugarĂ  dilluns. La FederaciĂł Catalana de Futbol (FCF) ha anunciat que s’han exhaurit totes les entrades. En un comunicat, la FCF assegura que ‘la resposta dels afeccionats ha estat magnĂ­fica’ i desitja que el partit sigui ‘una gran festa de tot el futbol català’.

Tanmateix, no tot han estat bones notícies, ja que Xavi Hernández ha confirmat que no podrà disputar el partit que havia de ser el seu comiat amb la selecció catalana. El jugador de l’Al-Sadd del Catar ha explicat que per compromisos amb el seu club no podrà viatjar a Girona.

D’aquesta manera, la convocatĂČria de Gerard LĂłpez ha vist com perdia en total set noms de nivell. Durant la setmana, el Valldolid, el Rayo Vallecano i l’Osca van comunicar a la FCF que s’estan jugant el decens a la segona divisiĂł espanyola i, per tant, que no cedien els jugadors Enric Masip, Ruben Alcaraz, Alberto Garcia, Alex Moreno, Enric Gallego i Àlex Gallar.