FACHIN NO DESCARTA QUE EL FRONT REPUBLICÀ ES TORNI A PRESENTAR

div>
El número u de la coalició pel 28-A, no ha descartat una possible reedició del Front Republicà en una entrevista feta aquest dimecres al programa ‘Tot es mou’ de TV3. “Estem parlant amb el Partit Pirata i Poble Lliure per si ens tornem a presentar”, ha confessat un Fachin que també ha assegurat que no creia que finalment hi hagués nous comicis el pròxim novembre.

Tanmateix, més enllà de la possibilitat que torni a haver-hi paperetes del Front Republicà als col·legis electorals el pròxim 10-N, Fachin ha insistit en una idea: “El que ens preocupa és saber què hem d’anar a fer els partits independentistes i sobiranistes a Madrid”. En aquest sentit, l’exlíder de Podem Catalunya ha reivindicat la via del bloqueig: “Tenim clar que facilitar un govern espanyol que ignori el poble català no és el camí”.

En aquest sentit, Fachin ha llançat una crida a  “seure per veure si tenim un mínim comú per veure què fem”. “La pregunta a aquests partits és si faran servir els vots de l’1-O per mantenir l’estabilitat de la monarquia”, ha insistit.

El passat 28 d’abril, el Front Republicà va rebre un total de 113.807 vots (0,43%). Els vots totals a Catalunya van suposar un del total, fet que va portar a la coalició liderada per Fachin a quedar-se a les portes del Congrés per menys de tres dècimes.

Informa:ELNACIONAL.CAT (18-9-2019)

246 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: