FACHIN NO DESCARTA QUE EL FRONT REPUBLICÀ ES TORNI A PRESENTAR

div>
El nĂșmero u de la coaliciĂł pel 28-A, no ha descartat una possible reediciĂł del Front RepublicĂ  en una entrevista feta aquest dimecres al programa ‘Tot es mou’ de TV3. “Estem parlant amb el Partit Pirata i Poble Lliure per si ens tornem a presentar”, ha confessat un Fachin que tambĂ© ha assegurat que no creia que finalment hi haguĂ©s nous comicis el prĂČxim novembre.

Tanmateix, mĂ©s enllĂ  de la possibilitat que torni a haver-hi paperetes del Front RepublicĂ  als col·legis electorals el prĂČxim 10-N, Fachin ha insistit en una idea: “El que ens preocupa Ă©s saber quĂš hem d’anar a fer els partits independentistes i sobiranistes a Madrid”. En aquest sentit, l’exlĂ­der de Podem Catalunya ha reivindicat la via del bloqueig: “Tenim clar que facilitar un govern espanyol que ignori el poble catalĂ  no Ă©s el camĂ­”.

En aquest sentit, Fachin ha llançat una crida a  “seure per veure si tenim un mĂ­nim comĂș per veure quĂš fem”. “La pregunta a aquests partits Ă©s si faran servir els vots de l’1-O per mantenir l’estabilitat de la monarquia”, ha insistit.

El passat 28 d’abril, el Front RepublicĂ  va rebre un total de 113.807 vots (0,43%). Els vots totals a Catalunya van suposar un del total, fet que va portar a la coaliciĂł liderada per Fachin a quedar-se a les portes del CongrĂ©s per menys de tres dĂšcimes.

Informa:ELNACIONAL.CAT (18-9-2019)

291 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: