FATXES REALS I REIALS: VOX POT OBTENIR 8 ESCONS AL PARLAMENT

“Fatxes reals I reials ”
“Si el CEO t√© ra√≥, Vox obtindr√†, de cop, uns espectaculats vuit diputats al Parlament, exactament els mateixos que l’actual grup parlamentari dels comuns”
( SALVADOR CLOT )

Des de fa molt de temps totes les enquestes indiquen que els hereus de Falange entraran al Parlament de Catalunya, un fet que no s’havia donat mai. No √©s una reacci√≥ conjuntural -i visceral- d’un unionisme social intimidat pel Primer d’Octubre, com podria ser l’acumulaci√≥ de vots a favor de Ciutadans. No. Aquesta vegada es tracta d’una tria freda, conven√ßuda. Si el CEO t√© ra√≥, Vox obtindr√†, de cop, uns espectaculats vuit diputats al Parlament, exactament els mateixos que l’actual grup parlamentari dels comuns. Una for√ßa pol√≠tica important√≠ssima que, a partir d’aqu√≠, pot escampar la taca per totes les institucions catalanes, inclosos els ajuntaments.

Vox no √©s una casualitat. Ha estat legitimat, una i altra vegada, pel sistema institucional i pol√≠tic de l’Estat espanyol. Els l√≠ders de Vox ens dedicaven un somriure a la fotografia del 8 d’octubre de 2017, amb PSC, Ciutadans i PP, quan es van manifestar, conjuntament, per la unitat d’Espanya. I, d’aleshores en√ß√†, hem descobert les ramificacions i xarxes d’influ√®ncia d’aquest partit postfalangista (que √©s la versi√≥ espanyola del feixisme i el nazisme) en les altes institucions de l’Estat, amb especial incid√®ncia en l’ex√®rcit espanyol, la policia, la Gu√†rdia Civil, els estaments judicials i, fins i tot, la proximitat del missatge de Felip de Borb√≥ amb les posicions de l’extrema dreta espanyolista. Tenim un problema molt greu.

Tot i aix√≠, alguns partits independentistes, en especial ERC, s’han pres grans mol√®sties i una lupa per intentar trobar un feixista a les files pr√≤pies. Diuen que n’han trobat, encara que ning√ļ no els conegui. Diuen que hi s√≥n, encara que no se s√†piga on. Diuen, diuen, diuen…

En fi, que tothom sap on niuaran als feixistes: al Parlament. PSC i PP ja els coneixen, de manifestar-se junts. Ara se’ns presentaran a tots i no ens caldr√† la lupa.
Informa:ELMON.CAT (9-12-2020)

145 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: