FELIPE V HA PASSAT A SER FELIPE VOX

“Felipe VoX ”
( TOMEU MARTÍ )

El Dia D. El dia del desembarc de Normandia. El mateix dia que els estats desunits d’Europa i els Estats Units d’Amèrica celebraven el principi de la fi del Tercer Reich, del nazisme i del feixisme a Europa, el feixisme desembarcava a la principal institució del Regne d’Espanya.

El mateix dia que Europa recordava que desenes de milers de joves varen donar la seva vida per aturar el nazisme i el feixisme, Feipe VI obria les portes de La Zarzuela al representant dels defensors de l’extermini dels catalans i de l’esclavatge de les dones, al representant de VOX. I ho feia amb un somriure d’orella a orella.

El mateix dia que els líders europeus es feien una fotografia junts contra el feixisme, Felipe VI es feia una fotografia amb el feixisme.

Felipe VI es va negar a rebre, en el seu moment, la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell. Ara no ha volgut rebre el representant, elegit democràticament, de desenes de milers de catalans, Jordi Sánchez.

Felipe VI fa parts i quarts amb els representants dels seus súbdits. Felipe VI prefereix VOX. Felipe VI és un fidel successor de Felipe V.

Felipe V ha passat a ser Felipe VoX.
Informa:DBALEARS.CAT( 8-6-2019)

473 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: