FELIPE VI REB UNA HERÈNCIA MULTIMILIONÀRIA I L’ACCEPTA

La semana de l’escàndol de l’herència de desenes, qui sap si centenars, de milions opacs de Joan Carles no acaba fins que ho diu Jaime Peñafiel. L’herència està enverinada encara que Felip mentís dient que hi renunciava, perquè ara no pot renunciar i perquè passarà a Elionor i el rei no ho pot evitar renunciant per ella. Peñafiel destapa una altra herència que Felip va rebre d’un multimilionari menorquí a la qual va decidir acceptar. I el més greu, la majoria dels diners no van anar a caritat sinó a les seves filles Elionor i Sofia.

Escriu Peñafiel a El Mundo: “Felipe no rechazó la herencia de Juan Ignacio Balada, un monárquico menorquín, masón, reservado soltero y solitario. En caso de que Felipe y Letizia no hubieran aceptado la herencia, Balada había decidido fuera entregada al Estado de Israel. En 2010, los entonces Príncipes, sus hijas Leonor y Sofía y los seis nietos restantes recibían casi 11 millones de euros del millonario a quien ni conocían y que a les legó todo: casas, pisos, garajes, un pequeño palacete, dinero…”. Felip va dir: abans que vagi a Israel, m’ho quedo jo.

Peñafiel remata Felip i revela com van fer veure que aquells diners no eren tots per ell i els vuit nets de Joan Carles: “Creó la Fundación Hesperia, con sede en el Palacio de la Zarzuela. Cada uno de los nietos de los Reyes recibiría, a la mayoría de edad, la cantidad de 70.000 euros. Felipe y Letizia pagaron 682.544 euros en impuestos sucesorios y destinaron 140.000 euros a una Fundación para personas con discapacidad de Menorca”. Son faves comptades: cadascun dels 8 nets ha rebut o rebrà 70 mil euros als 18 anys (total 560 mil euros) mentre que pels discapacitats menorquins només queden 140 mil. Repugnant.

Ara ja sabem les desenes de milers que tenen Froilán (21 anys), Victoria Federica (19 anys), Juan Urdangarin (20 anys) i Pablo Urdangarin (19 anys), els quatre nets majors d’edat que malgasten aquesta fortuna balear que havia d’anar als pobres o als jueus i ha acabat a la butxaca de Felip i els nens. I diu que si un cas, quan arribi el moment, ja renunciarà al’altra herència. A la grossa. S’haurà de veure quan mori Joan Carles.
Informa:ELNACIONAL.CAT (21-3-2020)

226 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: