FELIPE VI FA FORA PILAR RAHOLA DE LA VANGUARDIA

( JOAN PUIG )
El Grup Godó té com a tema tabú la monarquia espanyola i els Borbons, i la periodista sempre ha parlat clar de la corrupta monarquia. Els Godó solament compleixen ordres com a súbdits de la corrupta monarquia.

Deixem sense massa més comentaris l’error de la cupaire Eulàlia Reguant i el seu desafortunat tuit. Simplement, viu fora de la realitat i les seves fòbies cap a Pilar Rahola li ha costat un ridícul monumental. Tornem al nucli del tema: ha estat la monarquia espanyola, Felipe VI en persona, empès per la també periodista i reina, Letícia Ortiz, qui ha ordenat el cessament de Pilar Rahola com a columnista de La Vanguardia. La família Godó, com sempre ha fet quan es tracta de la monarquia espanyola, ha complert fidelment les seves ordres.

D’un sol cop, es treuen del damunt una opinadora a la vegada republicana i independentista. El Grup Godó és, abans de res, monàrquic i espanyol i, en el moment que toca, actua. Caldrà veure si na Pilar Rahola continuarà a les tertúlies d’El Món a RAC1, que condueix en Jordi Basté. En definitiva, RAC1 és del Grup Godó.

Veient com actua el Grup Godó, malaguanyats han estat els diners invertits en publicitat institucional (milions d’euros) al llarg dels darrers anys i sota d’un govern independentista. Mai no tindrem un gran mitjà privat que desacomplexadament defensi el procés independentista.

Sort i encerts, Pilar Rahola. No callis mai.
Informa:LAREPUBLICA.CAT (26-5-2021)

271 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: