FIBRACAT, LA NOVA TELEVISIÓ EN CATALÀ FETA DES DE MANRESA

Fibracat, l’empresa de telecomunicacions amb seu a Manresa, posarà en marxa el proper 1 de juny un canal propi d’àmbit català -Fibracat TV- i que oferirà continguts centrats en la tecnologia i la dona, en llengua catalana, segons ha pogut saber Regió7. La seu del nou canal estarà ubicada a la capital del Bages, des d’on també s’elaboraran els espais de producciópròpia.

El Ple del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), en la seva sessió del passat 30 d’abril, va autoritzar l’arrendament de la llicència per a la prestació de serveis de comunicació audiovisual del programa número 4 (EDC4) del canal múltiple de televisió digital terrestre amb cobertura nacional, a favor de la societat manresana Alta Tecnologia en Comunicacions, S.L. (Fibracat).

El mateix Ple del CAC va autoritzar la substitució d’una programació temàtica de caràcter musical -l’actual RAC 105 TV- per una programació de continguts que la nova cadena detallarà en els pròxims dies.

“L’emissió de Fibracat TV serà totalment en català, amb un alt percentatge de programes de producció pròpia i original i es durà a terme en HD”, assegura la companyia en un comunicat. Els continguts temàtics, una vegada emesos, s’incorporaran a l’oferta a la carta que es posarà en marxa a través del web de Fibracat.
Informa:REGIO7.CAT (9-5-2020)

377 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: