FINALITZA LA TANCADA DE L’ANC A LA SAGRADA FAMÍLIA PEL JUDICI DE L’1-O

La trentena de membres de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que ahir divendres a la tarda van accedir a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona amb la intenció de passar-hi la nit han sortit del temple després de prop de cinc hores a l’interior, segons ha informat l’entitat. La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha justificat l’acció per “fer d’altaveu de denúncia internacional del que està passant: una vulneració de drets”.
Ho ha dit en acabar la protesta davant de la basílica, on des de les 18.30 hores hi ha hagut una concentració reivindicant l’autodeterminació i explicant l’empresonament dels líders independentistes. Els participants han repartit fulletons als turistes de la zona.

La protesta pretenia ser una acció sorpresa com l’ocupació de la seu del Parlament i la Comissió Europea de Barcelona el passat mes de febrer i per això durant la tarda un grup de voluntaris va accedir al temple i va format el text ‘Self-determination is a right’ (‘L’autodeterminació és un dret’, en anglès). Paluzie ha emmarcat l’acció en la campanya d’internacionalització del cas català que estan duent a terme.

Informa:NACIODIGITAL.CAT (15-6-2019)
465 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: