FINS I TOT ARRIMADAS CAUSA REBUIG A LA MANIFESTACIÓ UNIONISTA DE BARCELONA !

Les coses han canviat molt des que Inés Arrimadas va deixar al Parlament de Catalunya i va marxar a viure a Madrid per fer de diputada al Congrés. La número 2 d’Albert Rivera està acostumada a rebre els aplaudiments de l’unionisme cada cop que es planta a una manifestació dels seus. Però la marxa que ha fet avui l’espanyolisme pel centre de Barcelona ha estat força diferent de les altres i Arrimadas, Roldán i la resta de dirigents catalans de Ciutadans han estat esbroncats com mai fins ara.

Per què? PP i Ciutadans havien pactat no dur cap lema de partit ni cap insígnia a la manifestació espanyolista d’avui a Barcelona. La idea inicial era fer una mani apartidista que integrés tot l’unionisme (Vox també hi era). Però el partit taronja s’ha passat l’acord per l’aixella i s’ha plantat a la concentració amb un munt de banderes de la seva pròpia formació. I és clar, l’unionisme que no combrega amb els de Rivera ha esclatat furiós perquè els l’han jugada. Una mostra d’aquest enuig, el vídeo d’una manifestant que n’ha explicat la seva versió a ‘El Nacional’: “Hoy es el día de España. O traemos las banderas de España o no traemos ninguna. No es la fiesta de un partido que va a la desesperada intentando robar el ‘show’ en todos los sitios. Lo que no ganan las urnas lo ganan los globos. Es una indecencia. Intentar protagonizar un acto que no les corresponde en un día que no les corresponde es una auténtica vergüenza”. La dona fins i tot s’ha apropat a Arrimadas per dir-li això mateix en persona: “Por supuesto. Hoy que está en Catalunya, mira por donde. En vez de estar en Madrid”. A Ciutadans els han agafat la mida fins i tot entre l’unionisme i ja no enganyen ningú.

Ciutadans s’apropia la celebració del 12-O. Definitivament, ja no és la festa de tots (de tots els unionistes, és clar).
Informa:ELNACIONAL.CAT (12-10-2019)

364 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: