FINS QUAN HO SOPORTAREM? DENUNCIEN A LA FISCALIA UN PROGRAMA DE TV3 PER FER BROMA SOBRE EL CASTELLÀ

La plataforma Hablamos Espa√Īol ha denunciat a la Fiscalia TV3 per una broma sobre el castell√† en el programa Au Pair, en qu√® apareixen personatges coneguts fent de cangur durant un dia. Abans de la den√ļncia, la l√≠der de Ciutadans, In√©s Arrimadas, ja havia cridat l’atenci√≥ sobre el moment televisiu.

En el tercer cap√≠tol, el Mag Lari apareixia disfressat de calamar i passava de parlar en catal√† a la nena que cuidava a fer-ho en castell√†. “Soc el calamar gegant, vinc a menjar-me la princesa. Parlo en castell√† perqu√® aix√≠ semblo m√©s dolent”, va dir.

Aquest comentari, segons la plataforma espanyolista, podria ser “un delicte d’odi”. L’associaci√≥ assegura que “quan s’identifica amb el mal i el que √©s monstru√≥s l’√ļs de la llengua espanyola, s’est√† transmetent als nens aquesta cultura de l’odi”, i demana identificar els autors i identificar-los.
Informa:NACIODIGITAl.CAT (23-VIII-2021)
N.de la R.
Fins quan aguantarem totes aquestes provocacions quan dia s√≠ i dia tamb√© hem d’aguantar tota mena d’insults espanyolistes? Certament quan el “mal ve d’Almansa a tots alcan√ßa”.

75 Lectures | ‚Ä£ |
Que tothom ho sàpiga: