FINS QUAN HO SOPORTAREM? DENUNCIEN A LA FISCALIA UN PROGRAMA DE TV3 PER FER BROMA SOBRE EL CASTELLÀ

La plataforma Hablamos Español ha denunciat a la Fiscalia TV3 per una broma sobre el castellà en el programa Au Pair, en què apareixen personatges coneguts fent de cangur durant un dia. Abans de la denúncia, la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ja havia cridat l’atenció sobre el moment televisiu.

En el tercer capítol, el Mag Lari apareixia disfressat de calamar i passava de parlar en català a la nena que cuidava a fer-ho en castellà. “Soc el calamar gegant, vinc a menjar-me la princesa. Parlo en castellà perquè així semblo més dolent”, va dir.

Aquest comentari, segons la plataforma espanyolista, podria ser “un delicte d’odi”. L’associació assegura que “quan s’identifica amb el mal i el que és monstruós l’ús de la llengua espanyola, s’està transmetent als nens aquesta cultura de l’odi”, i demana identificar els autors i identificar-los.
Informa:NACIODIGITAl.CAT (23-VIII-2021)
N.de la R.
Fins quan aguantarem totes aquestes provocacions quan dia sí i dia també hem d’aguantar tota mena d’insults espanyolistes? Certament quan el “mal ve d’Almansa a tots alcança”.

169 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: