“FOC AL BORBÓ”: ELS CDR CONVOQUEN PROTESTES CONTRA FELIPE VI AMB MOTIU DEL MOBILE

“Foc al Borbó”: els CDR convoquen protestes contra Felipe VI a Barcelona amb motiu del Mobile

Els CDR fan una crida a congregar-se el diumenge a les 19.00 a les Torres Venecianes de la plaça d’Espanya

Per: Redacció

Diumenge comença el Mobile World Congress a Barcelona. Com és habitual, el rei espanyol, Felipe VI, assistirà a la inauguració. Els CDR han convocat protestes contra el monarca el mateix diumenge a les 19.00 a les Torres Venecianes de la plaça d’Espanya amb el lema “Foc al Borbó”.

En diversos missatges a Twitter, els CDR adverteixen el rei dels espanyols que no jugui amb foc. “Als lladres, violadors i assassins els fotem fora a cops de peu”, diuen. De moment, l’ANC no s’ha afegit a la convocatòria, tot i que també ha participat en les protestes les darreres vegades que Felipe VI ha participat en actes a Barcelona.

Serà el segon viatge del rei espanyol a Barcelona després d’haver participat en les jornades del Cercle d’Economia la setmana passada. A més, és previst que torni a Catalunya dijous vinent per lliurar els premis Princesa de Girona.
Informa:VILAWEB.CAT (25-6-2021)
N.de la R.
Sense necessitat de caure en puritarismes convindria tenir una mica de cura en el llenguatge de les comunicacions, encara que siguin piulades.Així ara els CDR diuen que als lladres,violadors i assassins els
fotem a fora a “patades”, tot i que els misericordiosos serveis lingüístics de vilaweb ho han arreglat amb el “a cops de peu”.Queda dit.

187 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: