FRANÇA PRESENTA EL PROJECTE DE LLEI CONTRA L’ISLAMISME, MENTRE CATALUNYA CALLA

Dimecres, 8 de desembre de 2020, el president francès Emmanuel Macron va revelar la determinació en finalitzar el projecte de llei per a blindar França contra l’islamisme, el qual darrerament ha intensificat el seu setge sobre Europa. Una mesura que, sota el nom d’En defensa dels valors republicans, se suma a l’ofensiva del ministre de l’Interior, Gérald Darmanin, contra les mesquites sospitoses de radicalització a França.

El projecte de llei, entre d’altres, pretén obligar a escolaritzar els nens a partir de 3 anys per a evitar les escoles islamistes clandestines, així com també obligar les mesquites a registrar-se com a centres de culte, atès que moltes d’elles operen sota normatives d’associacions, fet que en dificulta la identificació i la traçabilitat de la radicalització.

Mentre França i Àustria llencen l’ofensiva, Catalunya acota el cap

Es tracta d’una reacció legal a l’islamisme que també ha estat duta a terme pel canceller austríac Sebastian Kurz, qui ha fet de l’anomenat “islam polític” un delicte tot tractant els islamistes com a delinqüents amb trastorns mentals.

Exemples que, malgrat l’alerta terrorista en nivell 4, Catalunya s’obstina en no adoptar mentre el salafisme prolifera arreu del país amb ja 80 mesquites sota control islamista.
Informa:LASANTAESPINA (+13-12-2020)
N.de la R.
No cal anar contra les creences religioses de ningú.Però cal vetllar els qui prediquen accions contra els drets humans.Convindria que Catalunya en prengués nota.

263 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: