GODALL, FORÇAT A DIMITIR DEL BARÇA PER UNA PIULADA CRÍTICA AMB NADAL

Alfons Godall, el fins ara vicepresident de la Fundació Barça, s’ha vist forçat a dimitir del seu càrrec per una piulada crítica amb Rafa Nadal, després que el tenista manacorí guanyés l’Open d’Austràlia. Godall ha explicat, també a Twitter, que “la pressió d’algunes empreses i mitjans” ha fet que renunciï a la vicepresidència de la Fundació del Futbol Club Barcelona, ja que “no vull costar ni un cèntim al Barça, ni renunciar a la llibertat d’expressió”. Posteriorment, el periodista Gerard Romero ha revelat que, concretament, l’empresa Mapfre, una de les patrocinadores principals de Rafa Nadal, hauria decidit no renovar el seu contracte amb l’entitat blaugrana a causa d’aquesta piulada de Godall. Amb la seva dimissió, caldrà saber què acaba fent la companyia d’assegurances espanyola.

L’origen de la polèmica es troba en una publicació d’Alfons Godall del dia 31 de gener, quan Rafa Nadal va guanyar el seu Grand Slam número 21, un Open d’Austràlia, i el fins ara vicepresident de la Fundació Barça va reaccionar d’aquesta manera: “El Rafael Navidad m’ha fet angúnia des del primer dia. El tinc al mateix sac que la roja, el RM (Reial Madrid), Alonso i tot el que representi l’estat enemic”.

El Rafael Navidad m’ha fet angúnia des del primer dia. El tinc al mateix sac que la roja, el RM, Alonso i tot el que representi l’estat enemic.
— Alfons Godall II*II 🇦🇩🇷🇺 (@alfons_godall) January 31, 2022

Des del mateix moment en què va publicar aquesta piulada, Godall va rebre moltíssimes crítiques i fins i tot insults i amenaces per part d’un sector de l’espanyolisme. És més, unes hores més tard ja va fer referència a aquest fet, també a Twitter: “Sembla que a Nyòrdia s’han emprenyat una mica! Bona nit a tothom!”. La polèmica ha anat creixent i creixent i ha arribat a l’extrem d’afectar la seva vida personal i professional. Godall manté una bona relació amb el president del Barça, Joan Laporta, i és per això que ha decidit no causar més perjudicis a l’entitat blaugrana, tot i que les pressions i amenaces han arribat d’agents externs.
Informa:ELMON.CAT (3-2-2022)
N.de la R.
Segurament la forma d’expressar-se no ha estat la més encertada per part de Godall,un home apassionat. Ara bé umna cosa és considerar Nadal com uns del millors tennistes del món i altra discrepar de la seva ideologia espanyolista prou coneguda.Nadal i Gasol, dos catalanoparlants que amaguen la seva identitat quan convé. Per tant, al pa, pa i al vi,vi.

122 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: