GONZALO SEGURA, EXTINENT: ” AMB VOX, C’s I PP AL GOVERN LES FORCES ARMADES FANÀTIQUES VOLDRAN LA INTERVENCIÓ DE CATALUNYA “

Luis Gonzalo Segura és un dels militars més famosos d’Espanya, amb la paradoxa que ja no és militar. El van purgar de l’Exèrcit per difondre’n les parts més fosques, en llibres com El libro negro del ejército español o En la guarida de la bestia. Després, no ha dubtat en dir a les coses pel seu nom en programes televisius, especialment pel que fa a posar a puesto un estament, el militar, que a Espanya sembla tenir bula Papal i creure’s per damunt del bé i del mal.

Segura no es talla. I si després d’un discurs del rei Felip ha de dir “Leo el discurso de Felipe VI y pienso en: Las hostias en Catalunya. La prevaricación del Supremo en el Procés. El maltrato a los denunciantes”, ho fa. O si ha de dir públicament que “Amb un govern de VOX, C’s i PP tindrem unes forces armades fanàtiques que desitjaran la intervenció de Catalunya”, també:

Ara, aquest extinent, una de les veus més lúcides que han sortit de l’exèrcit, per no dir, de les poques, ha posat l’accent en una dada referent a l’organisme que tan bé coneix. explica Segura que “El Ejército español inicia el programa Escorpión para la adquisición de vehículos terrestres no tripulados. Esto es robots de combate. Muy útiles si sufrimos una nueva crisis sanitaria”. Implacable en el seu sarcasme. Qui ha recollit el guant ha estat Joel Joan.

El nou esperpent perpetrat en pos de fer creure a l’espanyolitat més rància que cal destinar temps, diners i esforços a un cos com l’exèrcit espanyol ha servit l’actor i director per fer un vaticini demolidor: “Aquesta es la lenta decadència d’Espanya. Tot caurà i hi haurà ràbia i odi quan caigui. Apa molt bon i joiós dia”.

Informa:ELNACIONAL.CAT (30-1-2021)

295 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: