GOOGLE ATERRA A BARCELONA I HO FA AMB UN VÍDEO EN CATALÀ

Google ha aterrat a Barcelona, amb la inauguració d’una nova oficina a Plaça Universitat, i ho fa amb un vídeo de presentació en català en què detalla les raons que han portat a la multinacional tecnològica a Catalunya. A la descripció es destaca que “Google porta molts anys treballant amb les empreses de Catalunya impulsant el seu desenvolupament i l’economia digital. La nostra oficina a Barcelona donarà continuïtat a tota aquesta feina donant suport als clients i a les persones en el seu creixement digital”.

En el minut i 14 segons que dura el vídeo es mostren diversos indrets emblemàtics de la ciutat com el monument de l’Arc de Triomf, l’Eixample, Ciutat Vella, el port, el monument a Colom, les Torres Mapfre, fent especial èmfasi a l’obra d’Antoni Gaudí, mostrant el parc Güell, la Pedrera, Casa Batlló o la Sagrada Família. També destaca de la ciutat, la ubicació, la temperatura, la gastronomia, la cultura i les tradicions, representades pels castellers. Aquesta peça audiovisual destaca la Ciutat Comtal com un pol d’atracció per les ‘start-up’, amb talent local i oberta al món.

Tal com van destacar els responsables de Google a la presentació de la nova seu, Catalunya és un “hub de talent amb un fort posicionament dins la Unió Europea”. Només el 2020, es van crear 16.000 empreses tecnològiques en tot el país.
Informa:RACOCATALA.CAT (2-6-2022)

103 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: