GUÀRDIES CIVIL DEMANEN QUE CATALUNYA SIGUI “ZONA CONFLICITIVA “…PER COBRAR MÉS

Quan falten dos dies per l’arribada dels Reis d’Orient, una associació de la Guàrdia Civil ha fet pública la seva carta a ses majestats en la qual demanen que Catalunya sigui declarada “zona conflictiva” a causa de la pressió que viuen els agents i les seves famílies. Amb aquesta petició, l’Associació de Professionals de la Guàrdia Civil (APROGC) busca aconseguir compensacions laborals, com ara un plus d’entre 300 i 400 euros.

En la seva carta, l’associació destaca que “en els últims anys les nostres famílies a Catalunya són assenyalades, insultades i les nostres cases marcades i pintades. La nostra preocupació més gran són els nostres fills, que en algunes ocasions ho pateixen a les aules”. Davant d’aquesta situació, demanen “la declaració de zona conflictiva per a Catalunya i que es pugui veure recompensat el sacrifici que duen a terme.

Si Catalunya fos declarada “zona conflictiva”, els agents destinats a Catalunya cobrarien un complement d’entre 300 i 400 euros. També rebrien una condecoració per haver treballat en una zona de conflictes, segons han explicat a El Confidencial Digital fonts de l’APROGC.

Asociación PRO Guardia Civil

@APROGC
Que no nos falte nunca la ilusión por defender nuestros principios e ideales y sobre todo por defender a esta profesión que amamos y servimos. #HablandoCLARO http://www.benemeritaaldia.org/guardia-civil/asociaciones-profesionales/49088-aprogc-carta-a-sus-majestades-los-reyes-magos-de-oriente.html … vía @benemeritaldia

Un altre dels beneficis de què gaudirien amb la declaració de zona conflictiva és que després d’estar tres anys treballant a Catalunya, podrien triar destí.

A la carta també reclamen, a nivell general, millores salarials i materials, i critiquen que es desmantelli el servei de trànsit de la Guàrdia Civil a Navarra.
Informa:ELNACIONAL.CAT (3-1-2020)

250 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: