GUARDIOLA: ” DEMANEM A LA COMUNITAT INTERNACIONAL QUE INTERVINGUI “

Tsunami Democràtic valora molt positivament les mobilitzacions d’acord la desobediència civil pacífica i noviolenta que considera un exercici bàsic dels drets fonamentals i de llibertat d’expressió.

Avui a les 21:00 l’organització ciutadana ha comptat amb un portaveu de luxe i una estrella de l’esport internacional. Josep Guardiola, actual entrenador del Manchester City, llegirà des de Manchester el comunicat de Tsunami Democràtic: “Demanem a la comunitat internacional que intervingui”.

L’entrenador d’elit ja s’ha posicionat altres vegades a favor de la independència i de la llibertat dels presos polítics.

D’altra banda, Tsunami Democràtic valora molt positivament de les mobilitzacions d’acord la desobediència civil pacífica i no-violenta que considera un exercici bàsic dels drets fonamentals i de llibertat d’expressió.

Assegura que milers de persones s’han desplaçat i han col·lapsat els aeroports de Barcelona i Madrid en resposta la sentencia als presos polítics en defensa del dret Autodeterminació.

En aquest comunicat, Tsunami Democràtic anuncia que avui a les nou del vespre emetrà un comunicat de premsa internacional en anglès a la BBC, l’AFP i TV3 per explicar que aquesta resposta ciutadana autoorqanitzada no té portaveus i, per tant, el comunicat serà llegit per una persona de prestigi i de nom reconegut internacionalment.
Informa:ELNACIONAL.CAT (14-10-2019)

270 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: