GUARDIOLA: ” M’OFÈN QUE ELS PARTITS INDEPENDENTISTES NO VAGIN JUNTS “

Pep Guardiola ha tornat a parlar sobre política. En una llarga entrevista al diari Ara, el tècnic català ha repassat l’actualitat esportiva, però també la política i judicial que està vivint Catalunya. El de Santpedor s’ha mostrat crític amb els independentistes i els ha reclamat una “estratègia compartida”.

“És una manca d’altura política grandiosa”

“M’ofèn molt que els partits independentistes no vagin junts. És una manca d’altura política grandiosa. I, malgrat tot, malgrat que n’hi ha que estan actuant d’una manera sincerament irresponsable amb els electors, veig la força que encara té el país. Mira el resultat del 21-D. O les més recents”, ha explicat.

“El país encara té vida i força, i crec que la gent està molt sensible pels presos i els exiliats, i els costa d’entendre que no hi hagi una estratègia compartida”, ha afegit. A més, Guardiola ha comentat que segueix “amb atenció i preocupació” el que passa políticament i sobretot s’ha centrat en el judici als presos polítics.

“Ningú, ni Marchena, pot pensar que els presos mereixen passar tants anys a la presó”

“Em poso molt en la pell dels exiliats i els empresonats. Si no fem l’esforç de posar-nos en contra de la injustícia, ens posem a favor de l’altra part. Era impensable que estiguessin tant de temps en una presó preventiva tan injusta. No soc advocat, però sense el punt d’humanitat no anem enlloc”, ha lamentat el català.

“No crec que hi hagi ningú, ni el jutge Marchena, amb tots els respectes perquè no el conec, que pugui pensar que aquestes persones han fet una cosa tan greu per estar tants anys a la presó. No hi pot haver cap contrincant polític que no pugui saber que és una injustícia molt gran”, ha expressat Guardiola.

Guardiola qualifica Pedro Sánchez de “mentider” i assegura que “mai li han ofert ser seleccionador espanyol”
Un altre dels temes dels quals s’ha parlat ha estat sobre les declaracions del president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que va assegurar que l’ofenia que “Guardiola digui que Espanya és un país autoritari” i que “segons alguns mitjans, aquest mateix Estat li va oferir ser entrenador de la roja”.

“Això és mentida. Mai m’han ofert ser seleccionador espanyol. Mai. Em sap greu que se senti ofès, però jo també estic ofès per moltes coses que han passat aquests anys: la corrupció dels ERO d’Andalusia, que l’Open Arms no pugui sortir a rescatar gent al Mediterrani”, ha sentenciat Guardiola.
Informa:ELNACIONAL.CAT (30-6-2019)

378 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: