GUARDIOLA: ” M’OFÈN QUE ELS PARTITS INDEPENDENTISTES NO VAGIN JUNTS “

Pep Guardiola ha tornat a parlar sobre polĂ­tica. En una llarga entrevista al diari Ara, el tècnic catalĂ  ha repassat l’actualitat esportiva, però tambĂŠ la polĂ­tica i judicial que estĂ  vivint Catalunya. El de Santpedor s’ha mostrat crĂ­tic amb els independentistes i els ha reclamat una “estratègia compartida”.

“És una manca d’altura polĂ­tica grandiosa”

“M’ofèn molt que els partits independentistes no vagin junts. És una manca d’altura polĂ­tica grandiosa. I, malgrat tot, malgrat que n’hi ha que estan actuant d’una manera sincerament irresponsable amb els electors, veig la força que encara tĂŠ el paĂ­s. Mira el resultat del 21-D. O les mĂŠs recents”, ha explicat.

“El paĂ­s encara tĂŠ vida i força, i crec que la gent estĂ  molt sensible pels presos i els exiliats, i els costa d’entendre que no hi hagi una estratègia compartida”, ha afegit. A mĂŠs, Guardiola ha comentat que segueix “amb atenciĂł i preocupaciĂł” el que passa polĂ­ticament i sobretot s’ha centrat en el judici als presos polĂ­tics.

“NingĂş, ni Marchena, pot pensar que els presos mereixen passar tants anys a la presĂł”

“Em poso molt en la pell dels exiliats i els empresonats. Si no fem l’esforç de posar-nos en contra de la injustĂ­cia, ens posem a favor de l’altra part. Era impensable que estiguessin tant de temps en una presĂł preventiva tan injusta. No soc advocat, però sense el punt d’humanitat no anem enlloc”, ha lamentat el catalĂ .

“No crec que hi hagi ningĂş, ni el jutge Marchena, amb tots els respectes perquè no el conec, que pugui pensar que aquestes persones han fet una cosa tan greu per estar tants anys a la presĂł. No hi pot haver cap contrincant polĂ­tic que no pugui saber que ĂŠs una injustĂ­cia molt gran”, ha expressat Guardiola.

Guardiola qualifica Pedro SĂĄnchez de “mentider” i assegura que “mai li han ofert ser seleccionador espanyol”
Un altre dels temes dels quals s’ha parlat ha estat sobre les declaracions del president del govern espanyol en funcions, Pedro SĂĄnchez, que va assegurar que l’ofenia que “Guardiola digui que Espanya ĂŠs un paĂ­s autoritari” i que “segons alguns mitjans, aquest mateix Estat li va oferir ser entrenador de la roja”.

“Això ĂŠs mentida. Mai m’han ofert ser seleccionador espanyol. Mai. Em sap greu que se senti ofès, però jo tambĂŠ estic ofès per moltes coses que han passat aquests anys: la corrupciĂł dels ERO d’Andalusia, que l’Open Arms no pugui sortir a rescatar gent al Mediterrani”, ha sentenciat Guardiola.
Informa:ELNACIONAL.CAT (30-6-2019)

268 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: