GUARDIOLA SE SUMA A LA CAMPANYA A FAVOR DE L’AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA

Nou gest de compromís amb la societat catalana de Pep Guardiola. L’entrenador del Manchester City s’ha sumat a la campanya Make a move (fes un pas) mitjançant la qual l’Assemblea Nacional Catalana denuncia internacionalment el judici al referèndum de l’1 d’octubre que estan patint els presos polítics catalans. El tècnic català ha publicat una fotografia a les xarxes socials en la qual mostra la ja tradicional pancarta “L’autodeterminació és un dret, no un delicte”.

Pep Guardiola, que sempre ha defensat públicament la llibertat dels presos polítics, tant amb les seves declaracions com amb el llaç groc, present incondicionalment en el seu uniforme, protagonitza un nou gest que internacionalitza la repressió política que pateix des de fa uns anys Catalunya. La campanya Make a move té l’objectiu de donar a conèixer la situació a diferents països europeus i segur que el fet que ho faci una figura com Guardiola ajuda força al respecte.

L’AUTOBÚS D’ÒMNIUM JA CIRCULA

D’altra banda el nou autobús d’Òmnium ja circula per Barcelona.En un dels laterals del bus i amb lletres grans si pot llegir:”Jutgen a tots” i en la part lateral de l’autobús hi afegeix:”als demòcrates, als moviments socials, als pacifistes”. I acaba amb “Mobilitzem-nos ”

Informa:ELMON.CAT (5-4-2019)

442 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: