“IMPULSO CIUDADANO” DENUNCIA L’ASSENYALAMENT DE LA INFERMERA DEL “PUTO C1 DE CATALÁN “

Impulso Ciudadano ha denuncia a la fiscalia “l’assenyalament” de la infermera catalanòfoba de l’Hospital Vall d’Hebron, segons ha avançat ‘El Mundo’ i ha confirmat l’ACN. En una gravació a Tik Tok, la sanitària carregava contra les oposicions d’infermeria perquè necessitava per poder presentar-se “el puto C1 de catalán”: “Se va a sacar el C1 de catalán mi madre”, deia entre d’altres desbarrades.

El ministeri públic ha acceptat la denúncia, l’estudia, però no ha obert per ara diligències d’investigació, han explicat fonts de la fiscalia. En la seva denúncia, l’agrupació anticatalana remarca que el vídeo va ser difós per la UGT i també s’hi va referir a xarxes el conseller de Salut, Manel Balcells, després que la Vall d’Hebron anunciés que investigaria el cas, no pas pels atacs al català, sinó perquè s’havia enregistrat “a les instal·lacions, en horari laboral i amb l’uniforme”.

Aquest “assenyalament” per part del sindicat i la conselleria, diu, “va conduir a la proliferació de missatges d’odi a les xarxes”. La denúncia recull diverses piulades i cita un mitjà de comunicació que va fer una enquesta preguntant si calia acomiadar la infermera.

La denúncia es va presentar el 17 d’abril i apunta a delictes d’incitació a l’odi, prevaricació administrativa i impediment de l’exercici de drets cívics.
Informa:RACOCATALA.CAT (30-VI-2023)

79 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sàpiga: