INQUIETUD I MALESTAR DE LES BASES DE C’s PER L’ACOSTAMENT D’ARRIMADAS AL PSOE

El gir d’Inés Arrimadas en l’estratègia de Ciutadans, donant suport a algunes mesures del govern espanyol i negociant el pressupost de l’estat, a més de la renovació d’alguns quadres autonòmics, ha causat certa inquietud entre la militància, segons que han explicat alguns dirigents del partit a l’agència EFE. Alguns parlen fins i tot de malestar entre les bases per l’acostament al PSOE.

També hi ha diversos càrrecs de la formació que afirmen que els militants marxen “a puntades de peu”, encara que sense concretar una xifra –el darrer cens de militants facilitat pel partit, del febrer passat, el fixava en 27.402 afiliats. Temen que una patacada a les eleccions del 14-F causi una fuga de militants i dirigents cap al PP.

Els dirigents consultats per EFE es queixen que la direcció els enganya en “rectificar constantment” les decisions que es prenen, i critiquen que Arrimadas hagi fulminat tots els càrrecs de l’etapa d’Albert Rivera, que també estaria molest pel gir de la seva successora. A més són molt crítics que la direcció hagi renovat els dirigents autonòmics sense dialogar, el que entenen com un menyspreu a les bases.

MĂŠs enllĂ  del malestar i la preocupaciĂł que afirmen que senten els afiliats de Ciutadans, altres fonts opinen, en tot cas, que la presidenta ha de tirar endavant amb aquesta estratègia d’”utilitat”, que diversos abanderaven els Ăşltims mesos del mandat de Rivera “per evitar precisament el que al final ha passat, un govern amb Podem”.
Informa:VILAWEB.CAT (21-11-2020 )

110 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: