JA N’ESTEM FARTS DELS PARTITS AUTONOMENATS INDEPENDENTISTES

“Ja n’estem farts”.
“Som centenars, milers de ciutadans i ciutadanes, que ja n’estem farts. La sensaciĂł al carrer Ă©s que ens han enganyat”
( PEP FORT )
Ja han passat 75 dies des de les eleccions del 14-F i el mĂ©s calent Ă©s a l’aigĂŒera. El partits polĂ­tics, autoanomenats independentistes, estan immersos en la lluita pel repartiment de cadiretes, alts cĂ rrecs, cĂ rrecs de confiança, secretaries generals, etc. Han posat els interessos de partit, per davant dels de paĂ­s, cosa previsible per altra banda. Fins i tot, no tenen vergonya de crear tres noves conselleries per tal de donar allĂČ promĂšs als que van anar a llistes.

Per a ells, no es tracta de trobar com implementar el mandat de l’1-O i molt menys d’aprofitar el 52% dels vots independentistes i els 74 escons obtinguts. Els partits han demostrat que no hi ha unitat estratĂšgica i molt menys confiança entre ells, una confiança malmesa des d’abans de l’octubre del 2017 i de difĂ­cil (per no dir impossible) soluciĂł. Tampoc no es tracta de gestionar les engrunes de la gestoria en la que s’ha convertit la Generalitat, la realitat Ă©s mĂ©s dura i cruel.

El poble en general estĂ  desanimat, decaigut, ha perdut en gran mesura la confiança en els seus representants polĂ­tics. Per altra banda, tenim les entitats mĂ©s representatives del paĂ­s en standby i fent performances, uns passejant un autocar itinerant groc, altres fent campanyes per una amnistia que el govern de l’estat veĂ­ ja ha dit que ,ni per activa ni per passiva, concedirĂ . Uns esperen un gest del Gobierno de España en una taula de diĂ leg que mai s’ha posat en marxa, ni se l’espera; altres tenen l’excusa perfecta per no fer res (si no anem junts, no ho podem fer), i els de mĂ©s enllĂ , desapareguts.

Som centenars, milers de ciutadans i ciutadanes, que ja n’estem farts. La sensaciĂł al carrer Ă©s que ens han enganyat. La realitat Ă©s que mai ho hem tingut tan a prop i potser cal sacrificis mĂ©s grans encara.

El mĂłn independentista hem comĂ©s moltes errades, la darrera anar a la cimera de Lledoners, a una presĂł, a negociar un pacte de Govern. AixĂČ els bascos ho tenien molt clar, quan un lĂ­der entrava a la presĂł, callava, i es treien del barret nous lĂ­ders polĂ­tics amb capacitat real negociadora. Ha fet fortuna una cita que vaig inventar-me fa mĂ©s de dos anys que diu: “Els soldats mai han de seguir les ordres d’un general capturat per l’enemic”. La vaig atribuir a Sun-Tzu, autor del llibre L’art de la guerra, perĂČ no Ă©s cert i reflecteix exactament el que penso.
El teu KONA, al teu gust No hi ha res més personal que configurar al teu gust el Nou Hyundai KONA Patrocinat per Hyundai

Cal fer un reset anĂ­mic. Cal retornar a la gent la il·lusiĂł que allĂČ que vam votar (Voleu que Catalunya sigui un estat independent en forma de repĂșblica?) Ă©s possible; sense enganys, parlant a la societat com si fos adulta, no com a nens, explicant com i per quĂš ho hem de fer possible. Mai s’ha d’atacar per cĂČlera i amb presses. És aconsellable prendre temps en la planificaciĂł i coordinaciĂł del pla, perĂČ potser ja anem tard, molt tard, massa tard.

Espanya Ă©s un estat en descomposiciĂł, estĂ  podrit. És l’hora d’aprofitar la seva feblesa, de fer una confrontaciĂł valenta i decidida, que tingui la capacitat de reacciĂł minvada. Hem de reactivar les moltes entitats, associacions, organitzacions i fer una estratĂšgia comuna, unitĂ ria, amb lideratges compartits. Tenim un Ășnic enemic, l’Estat del paĂ­s veĂ­ i, el mĂ©s important, un objectiu comĂș: la sobirania plena, la independĂšncia, la repĂșblica
digueu-ne com vulgueu. N’estem farts!!! Ho fem?
Informa:ELMON.CAT (1-5-2021)

759 Lectures | ‣ |
Que tothom ho sĂ piga: